Olay, Sakarya Mahallesi Silahtarağa Caddesi’nde saat 21.30 sıralarında yaşandı.
Alibeyköy istikametinde seyir halindeki bir otomobil ile
Eyüp Sultan Polis Merkezi mülkiyetine bağlı motosikleti kullanan
Emirhan Aramış çarpıştı. Çarpışma sonucu motosikletçi polis memuru çok ağır yaralanırken, motosiklette bulunan bir diğer polis memuru ise hafif yaralandı.Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Bezmi Alem Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ancak Emirhan Aramış, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Memleketinde Defnedilecek
Acı haber şehit polis memurunun memleketi Balıkesir’e ulaştığında büyük bir yasa neden oldu. Şehit memurun ailesi, kısa süre içinde İstanbul’a ulaşıp cenaze işlemlerine katıldı.Bugün saat 11.00’da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde şehit Emirhan Aramış için bir tören düzenlendi. Törenin ardından cenazesi memleketine gönderildi ve burada toprağa verilecek.
Bakan Yerlikaya'dan Taziye Mesajı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı yayımladı. Yerlikaya, "Şehit polis memurumuz Emirhan Aramış'a Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Aynı kazada yaralanan polis memurumuz Hasan Eker’e de acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.