Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi’nde bir apartman dairesinde 34 yaşındaki Şiho Durmaz, ailesinin haber alamaması üzerine ölü bulundu. Durum, aile bireylerinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbarla ortaya çıktı. Adrese yönlendirilen polis ve sağlık ekipleri, Durmaz’ı hareketsiz şekilde buldu.
Sağlık ve Güvenlik Ekiplerinin Müdahalesi
Olay yerinde yapılan ilk kontrolde Durmaz’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ölümün ardından belediye tabibi olay yerine çağrıldı. Tabibin şüpheli ölüm değerlendirmesinin ardından, Cinayet Büro Amirliği, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı da adrese intikal etti.
İnceleme ve Otopsi Süreci
Ekiplerin apartmanda gerçekleştirdiği detaylı incelemelerin ardından Şiho Durmaz’ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeninin, yapılacak otopsi ve adli tıp incelemeleri sonrası netlik kazanacağı bildirildi.
Ailenin ve Mahallenin Tepkisi
Apartman sakinleri, genç yaşta yaşanan bu kaybın ardından olayın gerçekleştiği bölgede kısa süreli bir tedirginlik yaşandığını belirtti. Yetkililer, soruşturmanın titizlikle sürdüğünü ifade etti.
Yerel Bağlam ve Güvenlik Önlemleri
Muratpaşa ilçesinde son dönemde tek başına yaşayan gençlerle ilgili ailelerin bilgilendirilmesi ve düzenli iletişim sağlanması gerektiğine dikkat çekilirken, olayla ilgili tüm güvenlik ve adli prosedürler titizlikle uygulandı.










