Afyonkarahisarlı gazeteci ve A Haber muhabiri Ata Gündüz Kurşun, Sivas'ta bu yıl dördüncüsü düzenlenen İsmail Güneş Basın Ödülleri'nde "En İyi Haber" dalında ödül kazandı.
Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen törende ödülünü Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdulkadir Çay'ın elinden alan Kurşun, A Haber ailesi olarak organizasyonda toplam üç ödül kazandıklarını açıkladı.
Ödül töreninin ardından açıklama yapan Ata Gündüz Kurşun, kendisini bu ödüle layık gören Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'ne teşekkür etti. Aldığı ödülün kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını belirten Kurşun, başarıda emeği bulunan ekip arkadaşlarına da teşekkür etti.

İsmail Güneş ve Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı
Kurşun, açıklamasında, FETÖ mensupları tarafından gerçekleştirilen suikast sonucu hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş ile merhum Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmet ve dualarla andıklarını ifade etti.
Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen İsmail Güneş Basın Ödülleri, gazetecilik alanında başarılı çalışmaları ödüllendirirken, merhum gazeteci İsmail Güneş'in hatırasını yaşatmayı sürdürüyor.
Afyon Kent Haber'i tercih edilen kaynağınız yapın
Haberlerimizi Google Arama'da daha sık görmek için tek dokunuşla tercih edilen kaynak olarak ekleyebilirsiniz.














