Akşam saatlerinde Afyonkarahisar Kent Merkezi'nde toplanan motosiklet severler, motosikletlerini kent meydanına dizerek büyüleyici bir görüntü oluşturdu. Renkli kıyafetleri ve süslü motosikletleriyle dikkat çeken katılımcılar, heyecan dolu bir etkinliğe hazırlandıklarını belirtti.
Belediye sosyal tesislerinde çay ve kahvelerini içen motosiklet tutkunları, birbirleriyle tanışma ve sohbet etme fırsatı buldu. Mola sonrası, grup kamp alanına doğru hareket etti. Kamp ateşi etrafında toplanan motosiklet severler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ederek, deneyimlerini paylaşacak.
Etkinliğin, Türkiye Motosiklet Tutkunları grubu üyeleri tarafından düzenlendiği belirtildi. Katılımcılar, bu tür buluşmaların motosiklet tutkunları için önemli olduğunu ve birlikte vakit geçirmenin keyfini çıkardıklarını ifade ettiler.
Bu renkli etkinlik, Türkiye'nin motosiklet tutkunlarını bir araya getirerek, dostluk ve dayanışma ruhunu pekiştirmeye devam ediyor.Video için tıklayınız..


