Anasayfa
  • Gündem
  • Belediyeler
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler Sivil Toplum İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
13:59
Afyonkarahisar'da LGS tercih danışmanlığı hizmeti Zafer Meydanı'nda başladı
13:57
Afyon Cenaze İlanı: Melek Ailesinin Acı Günü
12:24
Emirdağ Belediyesi Cumhuriyet İş Merkezi'ndeki 34 iş yerini ihaleyle satışa çıkarıyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. "Türkiye kendi siyasi istikrarını sağlıyor"
Siyaset
10 Eylül 2022 - 13:32

"Türkiye kendi siyasi istikrarını sağlıyor"

Milliyetçi Hareket Partisi Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantılarına Özvatan ve Sarıoğlan ilçeleri ile devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, konuşmasında ekonomiye değinerek bütün dünyanın siyasi krizlerle boğuşurken, Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile beraber kendi siyasi istikrarını sağladığını söyledi.

Siyaset
10 Eylül 2022 - 13:32
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
"Türkiye kendi siyasi istikrarını sağlıyor"
Milliyetçi Hareket Partisi Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantılarına Özvatan ve Sarıoğlan ilçeleri ile devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, konuşmasında ekonomiye değinerek bütün dünyanın siyasi krizlerle boğuşurken, Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile beraber kendi siyasi istikrarını sağladığını söyledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
MHP Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantılarına Özvatan ve Sarıoğlan ilçeleri ile devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Milletvekili Baki Ersoy, MYK üyesi Ahmet Savaş Çolak, MYK üyesi Metin Arı, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ve partililer katıldı. MHP'li İsmail Özdemir, Millet İttifakı'nı sert bir dille eleştirerek kamuoyunda spekülasyona neden olarak 'açlık edebiyatı' yaptıklarını söyledi.

"TÜRKİYE'NİN MİLLİ GÜVENLİĞİNE DE TEHDİT OLUŞTURMAYA BAŞLADI"

CHP'nin izlediği siyaset ile Türkiye'nin milli güvenliğini tehdit ettiğini ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir; "Atatürk'ün partisi olduğunu iddia eden bir parti gelinen aşamada ne yazık ki Atatürk'ün bütün ilkelerinden uzaklaşmış, başta PKK, FETÖ ve DHKPC olmak üzere pek çok terör örgütü ile aynı safta buluştuğunu hemen hemen aradan geçen her gün verilen faklı bir beyanat ve izledikleri siyaset ile gösteriyorlar. Türkiye'de CHP'nin izlediği siyasette murat edilen konu nedir diye şöyle bir baktığımızda; toplumdaki huzursuzlukların arttırılması, milli birlik ve beraberliğimize kast eden terör örgütlerinin zemin ve alan kazanmasına müsaade edilmesi, başta üniversiteler olmak üzere çok geniş bir sahada anarşizmin yeniden canlandırılması ve aynı zamanda ekonomi ile alakalı gündemlerini de dikkate aldığınızda piyasa spekülasyonu da yaparak vatandaşımızın huzurunu bütünü ile kaçırılması eylemlerinin tamamını içerdiğini görüyoruz. Bununda doğru olmadığını ifade etmek lazım. Dolayısı ile CHP sergilediği bu siyasi metot ile beraber bir bakıma Türkiye'nin milli güvenliğine de tehdit oluşturmaya başladığı gerçeğini bizlere göre göstermiştir" dedi.

Son zamanlarda yaşanan ekonomik krizin dünyada çaresizlik oluştururken yaşanan sorunlara Türkiye'de çözüm üretildiğinin altını çizen Özdemir; "Pandemi sonrası küresel ekonomide yaşanan bozulmalar, yine Ukrayna, Rusya savaşına bağlı olmak üzere yaşanan küresel gıda krizi ve peşi sıra bu günlerde hep birlikte şahit olduğumuz Avrupa'nın içerisine düştüğü enerji krizine baktığımızda daha düne kadar bize gelişmiş bir ülke olarak isimlendirilen ülkelerin bugün bu krizler karşısında çaresiz bir şekilde vatandaşlarını dahi koruyamadan bu kışı nasıl geçireceklerini kara kara düşündüklerini görüyoruz. Bütün dünya siyasi krizlerle boğuşurken, Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile beraber kendi siyasi istikrarını edebilmiştir. Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşa en gelişmiş ülkeler dahi çözüm bulamamışken, Türkiye böylesi bir dönemde her iki tarafla ayrı ayrı saygın bir konumda görüşebilen yegane ülkedir. Dahası iki tarafı da belirli ve makul şartlar ve ölçüler çerçevesinde buluşturabilen yegane ülkedir. Küresel seviyede bir gıda problemi yaşanırken, süper güç olarak adlandırılan pek çok ülke bir çare durumdayken, Türkiye bu krize de insanlığın huzuru namına çözüm getirebilen bir ülke olmuştur. Bunlar 21. Yüzyılda Türkiye'nin kuvvet ve kudretini işaret eden ön adımlardır" dedi.

"EN BAŞINDAN BERİ BU SİYASİ PARTİYLE ORTAĞIZ DİYEMİYORLAR"

MHP'li Özdemir, 6'lı masada yaşanan son gelişmeleri de değerlendirerek sözlerini şöyle noktaladı; "Zilleti İttifakı olarak tanımladığımız partilerin tamamı aylardan beri bir araya geliyorlar. 6-7 tane buluşma gerçekleştirdiler. Her birinde hükümetimiz görevi başında vatandaşımızın yaşadığı her bir soruna çözüm bulma noktasında yüksek bir gayret gösterirken, bu zillet cephesi siyasi partilerin tamamı sağda solda açlık edebiyatı yaptılar. Millete açlık edebiyatı yapanların gerçekleştirdikleri 6 ya da 7 buluşmada yedikleri yemeklerin menülerine bir bakmanızı istiyorum. Derdiğiniz milletin açlığıysa sizin başka bir şey yapmanız lazım. Milleti kendinizce huzuru kaçıracak biçimde pek çok terör örgütünün yapmak istediği biçimde bu milletin huzuruna, istikrarına kast edecek söylemlerden kaçınmanız lazımdı. Bunu yapmadınız.  HDP ile birlikte giriştikleri bir ortaklık süreci var.


Reklam
EDİTÖR
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül, Afyonkarahisar merkezde yayın yapan afyonkenthaber.com’da uzun yıllardır yerel internet medyasında görev almakta, haber akışı...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Turgay Şahin, AK Parti İl Başkanlığı görevini bıraktı
Turgay Şahin, AK Parti İl Başkanlığı görevini bıraktı
Vatandaşlar bugün taleplerini Memduh Kuş'a iletebilecek
Vatandaşlar bugün taleplerini Memduh Kuş'a iletebilecek
Afyonkarahisar'da Belediye Başkanı Ak Parti'den istifa etti
Afyonkarahisar'da Belediye Başkanı Ak Parti'den istifa etti
Turgay Şahin, Şehit Murat Birlik Sosyal Tesisleri'ni ziyaret etti
Turgay Şahin, Şehit Murat Birlik Sosyal Tesisleri'ni ziyaret etti
Çok Okunan Haberler
Afyonkarahisar'da ambulans personeli Onur Doğan trafik kazasında yaşamını yitirdi
Afyonkarahisar'da ambulans personeli Onur Doğan trafik kazasında yaşamını...
Afyon Cenaze İlanları: 2 Temmuz 2026
Afyon Cenaze İlanları: 2 Temmuz 2026
Afyon Cenaze İlanları: 7 Temmuz 2026 Vefat ve Defin Bilgileri
Afyon Cenaze İlanları: 7 Temmuz 2026 Vefat ve Defin Bilgileri
Afyon Cenaze İlanları: 4 Temmuz 2026 Defin ve Cenaze Namazı Bilgileri
Afyon Cenaze İlanları: 4 Temmuz 2026 Defin ve Cenaze Namazı Bilgileri
Afyon Cenaze İlanı: Emine Çelik Son Yolculuğuna Uğurlanacak
Afyon Cenaze İlanı: Emine Çelik Son Yolculuğuna Uğurlanacak
Emirdağ Belediyesi personeli Gürbüz Köroğlu hayatını kaybetti
Emirdağ Belediyesi personeli Gürbüz Köroğlu hayatını kaybetti
Son Yorumlananlar
Çay Belediyesi, Geleneksel Aşure Günü programı için vatandaşları davet etti
Çay Belediyesi, Geleneksel Aşure Günü programı için vatandaşları...
Çin heyeti Afyonkarahisar'da kiraz üretim alanlarını inceledi
Çin heyeti Afyonkarahisar'da kiraz üretim alanlarını inceledi
Eğitimci-Yazar Lokman Özkul'un
Eğitimci-Yazar Lokman Özkul'un "Ammuriyeli Selman" kitabı okurlarla...
Kadıköy Belediyesi'nden 'zehirsiz kentler' atağı
Kadıköy Belediyesi'nden 'zehirsiz kentler' atağı

Ana Sayfa
Gündem
Belediyeler
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
Sivil Toplum
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Yayın Politikası / Sorumluluk Reddi
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonKentHaber