Anasayfa
  • Gündem
  • Belediyeler
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler Sivil Toplum İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
12:30
AFSÜ’de Üroloji Uzmanları Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi
12:27
Büyükbaş Hayvancılık Destekleri Artırıldı: Buzağı ve Malak Desteklerinde Yeni Tutarlar
12:23
Devlet Üniversitelerinde Akademisyenlerin Dijital Gelirleri İçin Yeni Görüş
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Trabzon'dan seslendiler: Saray'a değil, halka çalışacağız!
Siyaset
04 Nisan 2023 - 18:09

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Trabzon'dan seslendiler: Saray'a değil, halka çalışacağız!

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Atatürk Meydanı’nda düzenlenen 'Millet Buluşmaları'na katıldı. Kılıçdaroğlu, vaatlerini sıralamaya Trabzon'da da devam etti.

Siyaset
04 Nisan 2023 - 18:09
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Trabzon'dan seslendiler: Saray'a değil, halka çalışacağız!
Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Atatürk Meydanı'nda düzenlenen 'Millet Buluşmaları'na katıldı. Kılıçdaroğlu, vaatlerini sıralamaya Trabzon'da da devam etti.

TRABZON (İGFA) - Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Atatürk Meydanı'nda düzenlenen "Millet Buluşmaları"nda konuştu.

İktidara hazır olduklarını vurgulayan Kemal Kılıçdaroğlu, "Kul hakkı yiyenlerden yana değil, malı götürenlerden yana değil, beşli çetelerden yana değil, uyuşturucu baronlarından yana değil; halktan yana, vatandaştan yana, esnaftan yana, çiftçiden yana olanlara oy verin. Gelin, gerçekten güzel bir Türkiye'yi beraber inşa edelim" dedi.

Meydana, buluşma için çadır kurulmasına izin vermeyen Trabzon Valiliği'ni seslenen Kılıçdaroğlu, "Çadıra engel çıkardılar. Sağ olsunlar, böyle fırtınanın doğmasına sebep oldular. Onlara da teşekkür ederim" diye konuştu.

"BAY KEMAL, O PARANIN TAMAMINI BULACAK"

İktidar olmaları durumunda emeklilere güzel haberleri olacağını aktaran Kılıçdaroğlu, "Emeklilere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda verilecek ikramiye, asgari ücret kadar olsun dedik. 8 bin 500 TL. Eksik verdiler. Cumhurbaşkanı seçildiğimde, önümüzdeki bayram, emeklilerin hesabında 15 bin TL yatacak. Göreceksiniz. Diyecekler ki; 'Parayı nereden bulacaksın.' Söz. Bay Kemal, o paranın tamamını bulacak. 5'li çeteye, uyuşturucu baronuna para var, milyon dolarlar dönüyor, 5 yerden 6 yerden maaş alana para var; emekliye gelince para yok. Para var; alacağım, vereceğim. 418 milyar dolarlık bir hortum var. O paranın tamamını alacağım ve bu milletin cebine koyacağım. Kim ne götürdüyse kuruşu kuruşuna biliyorum. İktidara gelirsek, 1 ay içinde esnafın pandemi döneminde çektiği kredilerin faizini sileceğiz. Esnaf rahat nefes alacak. Stopaj vergisini sıfırlayacağız. Zincir mağazalardan en çok esnaf şikayet ediyor. Sana söz, o beladan kurtaracağım esnafı" dedi.

"SARAY'A DEĞİL, HALKA ÇALIŞACAĞIZ"

Atatürk Meydanı'nı dolduran Trabzonlulara seslenen Kılıçdaroğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Biz, beraberiz. Altı lider, beraberiz. Altı lideri bir araya getiren; demokrasidir, yolsuzlukla mücadeledir. Altı Masa'yı bir araya getiren; bu ülkede adaletin artık olmamasıdır. Biz, bir araya geldik. Bu ülkeye adaleti getireceğiz. Kadın haklarını getireceğiz. Gençlerin isteklerini yapacağız. Saray'a değil, halka çalışacağız. Trabzon'da güçlü milliyetçi damarın olduğunu biliyorum. Kimse unutmasın; gerçek milliyetçi arıyorsanız, o da biziz. Allah nasip eder Cumhurbaşkanlığına geldiğimizde, Süleyman Şah Türbesi'ni alacağım, vatan toprağına getireceğim. Yandaşlara euro veya dolarla ihale yapıyorlar. Ne yapıyorlarsa yabancı parayla. Hani Türk Lirası vardı. Hani milliyetçiydik? Bunların milliyetçiliğini gördünüz mü? Bay Kemal'in sözü var. O dolarlı ihalelerin tamamını Türk Lirası'na çevireceğim. Bizim milliyetçiliğimizi saraydakiler değil, tüm dünya bilecek. Ne diyordu rahmetli Ecevit, 'Bizim milliyetçiliğimiz Akdeniz sularındadır' diyordu. 'Ne ezen ne ezilen, insanca, hakça bir düzen' diyordu Ecevit. Bu düzeni getireceğiz".

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocuklara kameralar önünde para dağıtmasını eleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Bu meydanda şurada sıralı dizili ayakkabı boyayan esnaflar vardı. Onlar, size gerçekten iyi ahlakı öğretir. Hemen arkada, sıra mağazalar vardır. Her esnafa girin, esnaf terbiyesini size öğretir. Ben size bir şey söyleyeyim. Mesela; aleni, eline bir tomar para alıp çocuğa para dağıtılmaz. Mesela; ben çocuklara diyorum ki, 'Bu şekilde para dağıtandan harçlık alınmaz.' Milletçe böyle biliyoruz" ifadelerini kullandı.


EDİTÖR
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül, Afyonkarahisar merkezde yayın yapan afyonkenthaber.com’da uzun yıllardır yerel internet medyasında görev almakta, haber akışı...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Vali Aktaş’tan İkra’ya doğum günü ziyareti
Vali Aktaş’tan İkra’ya doğum günü ziyareti
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Kavak, Vatandaşlarla Buluştu
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Kavak, Vatandaşlarla Buluştu
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İntepe, Çobanlar'da gençlerle buluştu
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İntepe, Çobanlar'da gençlerle buluştu
Özgür Kavak’ın Ankara temaslarında ilk görüşme Bakan Göktaş ile gerçekleşti
Özgür Kavak’ın Ankara temaslarında ilk görüşme Bakan Göktaş ile gerçekleşti
Çok Okunan Haberler
İscehisar'da 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
İscehisar'da 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Şuhut’ta Esnaf Sabri Halkapınar Vefat Etti
Şuhut’ta Esnaf Sabri Halkapınar Vefat Etti
Uzun ve Elçi Ailelerinin Mutlu Günü Afyonkarahisar'da Taçlandı
Uzun ve Elçi Ailelerinin Mutlu Günü Afyonkarahisar'da Taçlandı
Afyon Motofest'te 5 Eylül 2026 Cumartesi Günü Konser Verecek Sanatçılar
Afyon Motofest'te 5 Eylül 2026 Cumartesi Günü Konser Verecek Sanatçılar
Afyonkarahisarlı Polis Mehmet Ali Topatan Esenyurt'ta Şehit Oldu
Afyonkarahisarlı Polis Mehmet Ali Topatan Esenyurt'ta Şehit Oldu
Afyonkarahisar 6 Eylül 2026 Cenaze İlanları
Afyonkarahisar 6 Eylül 2026 Cenaze İlanları
Son Yorumlananlar
Köfteci Yusuf Menü Fiyatlarına Zam Geldi! İşte Yeni Fiyat Listesi
Köfteci Yusuf Menü Fiyatlarına Zam Geldi! İşte Yeni Fiyat Listesi
EMADDER’den Çalışma Bakanlığında kademeli emeklilik görüşmesi
EMADDER’den Çalışma Bakanlığında kademeli emeklilik görüşmesi
Afyon'da Ulaşım Zammı Gündemde, Vatandaş Aynı Soruyu Soruyor
Afyon'da Ulaşım Zammı Gündemde, Vatandaş Aynı Soruyu Soruyor
Kitap sektörü 7 yıl geriledi!
Kitap sektörü 7 yıl geriledi!

Ana Sayfa
Gündem
Belediyeler
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
Sivil Toplum
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Yayın Politikası / Sorumluluk Reddi
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonKentHaber