Anasayfa
  • Gündem
  • Belediyeler
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler Sivil Toplum İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
18:41
AFSÜ Rektörü Aslan TÜGVA finalinde yer aldı
18:35
Emirdağ'a yeni helva fabrikası
18:29
Afyon'da yeni otobüslere erişim testi
18:27
FETÖ firarisi Afyon’da yakalandı
18:24
Afyon Adliyesi’nde katiplik heyecanı
18:20
Afyon’da dikkat çeken zirve
02:12
Mahkemeden Cem Küçük hakkında tutuklama kararı
02:11
Emirdağ Gurbetçi Festivali'nin İkinci Gününde Mithat Körler Sahne Aldı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmit 'Lavanta' koktu
Gündem
06 Ağustos 2022 - 10:45

İzmit 'Lavanta' koktu

Kocaeli'ne bağlı İzmit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, kente yeni vizyon katacak İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta’nın açılışı görkemli bir törenle yapıldı

Gündem
06 Ağustos 2022 - 10:45
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İzmit 'Lavanta' koktu
Kocaeli'ne bağlı İzmit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, kente yeni vizyon katacak İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta'nın açılışı görkemli bir törenle yapıldı

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'nin İzmit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, kente yeni değer ve yeni bir nefes alanı olacak İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta açıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışta vatandaşlar fotoğraf çekme alanlarında, yeşil alanlarda, çocuk oyun alanında oldukça eğlenceli vakit geçirdiler. Protokol üyeleri konuşmaların ardından açılış kurdelesini kestikten sonra İzmit Lavanta Parkını ve Gülümse Kafe Lavantayı gezdiler. 

YOĞUN KATILIM

İzmitlilere yeni bir sosyalleşme alanı olarak kazandırılan tesisin açılışına ev sahibi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in yanı sıra Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın, CHP Partisi Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, Demokrat Parti GİK Üyesi Ali Dünya, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı,  İYİ Parti İl Başkan Vekili Ayşegül Babacan, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, Geçmiş Dönem Milletvekillerinden Hikmet Erenkaya, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, İKM Başkanı Murat Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal açılışta yaptığı konuşmada, şehirlerin yarıştığını söylerken, "Türkiye'nin kıt kanaat imkanlarla üretimine katkı sunan kent Kocaeli'deyiz. İnsan yoğunluğunun en yüksek olduğu noktada başkanımız hizmet yapıyor. TBMM bir milletvekili kaybetti ama Kocaelimiz fedakar bir başkan kazandı. Milletvekiliyle meclis kürsüsünden vatandaşın sorunlarını dile getirdi Fatma Hanım.  Bölen anlayışlara inat, tüm insanları eşit gören çağdaş bir anlayışla, demokratik anlayışla bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

"İZMİT DEYİNCE AKLA SANAYİ GELMEMELİ"

Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ilçenin yıllar içerisinde sanayiden dolayı geri planda kaldığını ifade ederken," Yaşam alanları çok daraldı. Göreve geldiğimizde akıllara sadece sanayi gelmemeli. İnsanlar bu şehirden gri bir şehir diye bahsetmemeli. İnsanlar hafta sonu planlarını İzmit dışında yapmamalı. Gülümse Kafemizi Kocaeli'de duymayan kalmadı. Yakında Malta Mahallemizde aynı anlayışta benzer bir tesisi o bölgeye kazandırıyoruz. Şimdi de Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta'yı İzmit'e kazandırmaktan mutlu ve gururluyuz" dedi. 

CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın, kırsal üretime önem verilmesi gerektiğini anlatırken, "İzmit Belediye Başkanımızın hayata geçirdiği bu proje benim bahsettiğim noktaları tam 12'den vuruyor" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise, "Recep Tayyip Erdoğan Ordu'ya bir botanik bahçesi yaptı. 2 yıl sonra yıktı.  Recep Tayyip Erdoğan size çok kızacaktır" diye konuştu. 


EDİTÖR
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül, Afyonkarahisar merkezde yayın yapan afyonkenthaber.com’da uzun yıllardır yerel internet medyasında görev almakta, haber akışı...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Afyon Adliyesi’nde katiplik heyecanı
Afyon Adliyesi’nde katiplik heyecanı
Mahkemeden Cem Küçük hakkında tutuklama kararı
Mahkemeden Cem Küçük hakkında tutuklama kararı
Afyonkarahisar Meteoroloji 5. Bölge Müdürü Değişti
Afyonkarahisar Meteoroloji 5. Bölge Müdürü Değişti
Afyonkarahisar'da Zafer Restoran Kapılarını Açtı
Afyonkarahisar'da Zafer Restoran Kapılarını Açtı
Çok Okunan Haberler
Afyonkarahisar'da 28 Temmuz cenaze ilanları açıklandı
Afyonkarahisar'da 28 Temmuz cenaze ilanları açıklandı
Afyonkarahisar Belediyesi Zafer Restoranı hizmete açıyor
Afyonkarahisar Belediyesi Zafer Restoranı hizmete açıyor
Afyon Cenaze İlanları 27 Temmuz 2026
Afyon Cenaze İlanları 27 Temmuz 2026
Afyonkarahisar'da 26 Temmuz Pazar günü üç vatandaş son yolculuğuna uğurlanacak
Afyonkarahisar'da 26 Temmuz Pazar günü üç vatandaş son yolculuğuna...
Afyon Cenaze İlanları 30 Temmuz 2026
Afyon Cenaze İlanları 30 Temmuz 2026
Afyonkarahisar'da açık hava sinemasında Yeşilçam nostaljisi yaşandı
Afyonkarahisar'da açık hava sinemasında Yeşilçam nostaljisi yaşandı
Son Yorumlananlar
Antalya Yolunda Mola Noktası: Café de Paris
Antalya Yolunda Mola Noktası: Café de Paris
Afyonkarahisar Belediyesi Zafer Restoranı hizmete açıyor
Afyonkarahisar Belediyesi Zafer Restoranı hizmete açıyor
Mesudiye'de Büyük Acı: Genç Ege Sarıgül Hayata Veda Etti
Mesudiye'de Büyük Acı: Genç Ege Sarıgül Hayata Veda Etti
Afyon Cenaze İlanları - 6 Ağustos 2022
Afyon Cenaze İlanları - 6 Ağustos 2022

Ana Sayfa
Gündem
Belediyeler
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
Sivil Toplum
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Yayın Politikası / Sorumluluk Reddi
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonKentHaber