Anasayfa
  • Afyon Haber
  • Afyon İş İlanları
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler Sivil Toplum İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
03:49
Dazkırı’da Trafik Haftası kapsamında güvenlik eğitimi verildi
03:48
Afyonkarahisar’da 10 Mayıs’ta planlı elektrik kesintisi uygulanacak
03:43
Kayserispor, Alanyaspor mağlubiyetiyle Süper Lig’e veda etti
03:37
Afyonkarahisar’da Abdullah Gün’ün Amcası Ahmet Gün Vefat Etti
03:28
Afyonkarahisar’da Endonezyalı ve Afrikalı Öğrenciler Buluştu
03:23
Ülkemize Dönüş Yapacak 3 Vatandaş Karantinaya Alınacak
03:22
Galatasaray, Süper Lig’de 26. şampiyonluğu resmen ilan etti.
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İYİ Parti'de Seçim Heyecanı
Gündem
30 Ekim 2022 - 14:19
Güncelleme: 30 Ekim 2022 - 14:43

İYİ Parti'de Seçim Heyecanı

İYİ Parti, 2023 seçimleri için hazırlıklara hız kesmeden devam ediyor. İlçe kongrelerini gerçekleştirmeye başlayan İYİ Parti, merkez ilçede delege seçimlerini de yaptı.

Gündem
30 Ekim 2022 - 14:19
Güncelleme: 30 Ekim 2022 - 14:43
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İYİ Parti'de Seçim Heyecanı
Merkez ilçe seçimlerinde oy kullanacak olan 400 delegeyi belirlemek üzere yapılan seçimlere İYİ Parti Genel Merkez’den Kurucular Kurulu üyesi Nihat Kula da gözlemci olarak katıldı.

İYİ Parti; seçimler öncesi başlattığı demokrasi adımlarına, merkez ilçe seçimlerinde oy kullanacak olan 400 delegeyi belirlemek ile devam etti. İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Nihat Kula’nın da katıldığı seçimler sabah 09.00’da başlayıp 17.00’da sona erdi. 
Delege seçimlerinde konuşan İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Nihat Kula; İYİ Parti’nin Türkiye’nin geleceği için demokratik adımlarla iktidara yürüdüğünü söyledi. Kula yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in öncülüğünde iktidara yürüyor. Her geçen gün biraz daha büyüyor ve güçleniyoruz. Ülkemizin tek adam rejiminden kurtulması, millet iradesinin yeniden etkin olması için hedeflerimize demokratik adımlarla ilerliyoruz. Büyük bir fedakarlık, hoşgörü, alçakgönüllülük örneği olan Afyonkarahisar’daki bu kongre ve delege seçimi sürecinde bizlerle yürüyen herkese teşekkür ediyoruz.”
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da delege seçimi sırasında bir konuşma yaparak partililere seslendi. Mısırlıoğlu; “İYİ Parti olarak milletimizin iradesini hiçe sayan bu tek adam rejimine son vermek için gece gündüz çalışmaya devam edecek. Bu yolda ilerlerken demokrasi ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz. Merkez İlçe seçimlerimizde oy kullanacak olan 400 delegemizi belirlemek amacıyla bir araya geldik. 2023 seçimlerine güçlü kadrolarımızla girip alnımızın akıyla da seçimlerden 1. Parti olarak çıkacağız Allah’ın izniyle” dedi.

MUHAMMET MIISIRLIOĞLU TEŞEKKÜR MESAJI

İYİ Partili üyelerimizin partilerinin geleceğine yön verecek olan önümüzdeki bir genel bir yerel seçimi atlatacak, ilçe yöneticilerinin seçileceği seçimlere adeta bir kuyumcu İşletmecisi gibi hassas ve titiz bir şekilde delegelerini seçtiler. Bizlere bir kez daha bu partinin en ufak bir hatayı kabul etmeyeceğini gösterdiler. Bizler büyük bir aileyiz. İYİ Parti Türk siyasi hayatına bundan beş yıl önce başlamış bir partidir.Ancak dünkü delege seçimlerinde görünen o ki sadece partililerimizin değil tüm milletimizin gözü kulağı bizim delege seçimlerimizin yapıldığı salonlardaydı. Ne mutlu bize ki böylesine güzel insanlarla mensubiyet duygusu ile hareket eden dava ve yol arkadaşlarımızla birlikte ülkemizi ve milletimizin geleceğini inşa etmek üzere İYİ Parti kadrolarına 85 milyonun ihtiyacı olduğunu gördük. Bu sorumlulukla her attığımız adımı çok dikkatli  bir şekilde atıp, geleceğimizi birlikte inşa edeceğimiz yol ve dava arkadaşlarımızla Genel Başkanımızın önderliğinde yorulmadan bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Allah yolumuzu bahtımızı açık eylesin..Mutlu, Huzurlu, Adaletli güçlü bir Türkiye’ye çok az kaldı. Bu minvalde dün yapılan delege seçimlerimize büyük bir özveri ve gayretle yoğun katılım gösteren parti üyelerimize önümüzdeki döneme yön vermek için delege seçiminde delege olabilmek için mücadele eden kardeşlerimize şahsım ve İYİ Parti İl Başkanlığı olarak sonsuz teşekkür ederim. Demokrasinin bütün gereksinimlerinin İşletildiği güzel bir genel kurul olmuştur. Emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

EDİTÖR
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül, Afyonkarahisar merkezde yayın yapan afyonkenthaber.com’da uzun yıllardır yerel internet medyasında görev almakta, haber akışı...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Özkan Yalım'ın etkin pişmanlık ifadesindeki iddialar gündemde
Özkan Yalım'ın etkin pişmanlık ifadesindeki iddialar gündemde
Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay Afyonkarahisar’da konut teslim törenine katılacak
Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay Afyonkarahisar’da konut teslim törenine katılacak
Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi'nde Çevre Bilinci Etkinliği
Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi'nde Çevre Bilinci Etkinliği
Burcu Köksal AK Parti’ye mi Geçiyor?
Burcu Köksal AK Parti’ye mi Geçiyor?
Çok Okunan Haberler
Afyon Cenaze İlanları: Keser ve Kılınç Ailelerinin Acı Günü
Afyon Cenaze İlanları: Keser ve Kılınç Ailelerinin Acı Günü
Afyon Cenaze İlanları: 5 Mayıs 2026 Defin ve Namaz Bilgileri
Afyon Cenaze İlanları: 5 Mayıs 2026 Defin ve Namaz Bilgileri
Afyonkarahisar Elektrik Kesintisi 5 Mayıs 2026
Afyonkarahisar Elektrik Kesintisi 5 Mayıs 2026
Afyonkarahisar Yolundaki Eğitim Yolculuğu Facia ile Bitti: 1 Ölü
Afyonkarahisar Yolundaki Eğitim Yolculuğu Facia ile Bitti: 1 Ölü
Afyonkarahisar Sandıklı'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Afyonkarahisar Sandıklı'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Eskişehirspor Ayvalıkgücü Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Eskişehirspor Ayvalıkgücü Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Son Yorumlananlar
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
1923 Afyonspor Üst Tura Yükseldi: Marmaris’te Tek Golle Zafer
1923 Afyonspor Üst Tura Yükseldi: Marmaris’te Tek Golle Zafer
Akçakoca'da Zamansız Veda: Sevilen Müteahhit Hayatını Kaybetti
Akçakoca'da Zamansız Veda: Sevilen Müteahhit Hayatını Kaybetti
MEB'in merkez personelinin promosyonu 25 bin 500 TL'ye yükseltildi
MEB'in merkez personelinin promosyonu 25 bin 500 TL'ye yükseltildi

Ana Sayfa
Afyon Haber
Afyon İş İlanları
Gündem
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
Sivil Toplum
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Yayın Politikası / Sorumluluk Reddi
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonKentHaber