Defile, İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak, Halk Bankası İscehisar Şubesi Müdürü Fatih Genç, şube müdürleri Muhammet Arısoy ve Ali Yıldırım ile öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, yerli malı kullanımının önemini vurgulamak amacıyla düzenlendi.Öğrencilerin hazırladığı kostümler, yerli ürünlerin çeşitliliğini ve zenginliğini gözler önüne serdi. Defile boyunca sahneye çıkan çocuklar, giydikleri kostümlerle adeta bir renk cümbüşü oluşturdu. Velilerin de katkılarıyla hazırlanan kostümler, etkinliğe ayrı bir neşe kattı.![](https://www.afyonkenthaber.com/images/files/2024/12/676075e0df15b.jpg)
![](https://www.afyonkenthaber.com/images/files/2024/12/676075ecb8420.jpg)
![](https://www.afyonkenthaber.com/images/files/2024/12/676075e0df15b.jpg)
Halk Bankası'nın Katkıları
Etkinlikte, İscehisar Halk Bankası İscehisar Şubesi’nin tutumlu olma ve yatırım yapma konusundaki bilgilendirme konuşması dikkat çekti. Banka yetkilileri, öğrencilere kumbara hediye ederek tasarruf bilinci oluşturmanın önemini vurguladı. Bu hediye, çocukların küçük yaşta tasarruf alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.Öğrencilerin Performansı
Defilede, öğrencilerin sahne performansları da büyük beğeni topladı. Her bir öğrenci, kostümünü gururla sergileyerek izleyicilerden alkış aldı. Öğrencilerin sahneye çıkarken gösterdikleri heyecan, etkinliğin en güzel anlarından biriydi. Veliler, çocuklarının bu özel anını cep telefonlarıyla kaydetmek için sıraya girdi.![](https://www.afyonkenthaber.com/images/files/2024/12/676075ecb8420.jpg)