Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Çobanlar ilçesinde ilçe kongresini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Sefa Evrenkaya, delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.
Kongreye partililerin yanı sıra çevre ilçelerden de çok sayıda davetli katıldı. Salonda yapılan konuşmalarda, yerel örgütlenmenin güçlendirilmesi, seçmenle daha yakın temas kurulması ve halkın sorunlarına hızlı çözümler üretilmesi gerektiği vurgulandı.
Evrenkaya Güven Tazeledi
İlçe başkanlığına yeniden seçilen Sefa Evrenkaya, yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Örgütümüzle birlikte daha güçlü bir CHP için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Evrenkaya, yeni dönemde gençlerin ve kadınların siyasette daha fazla yer alması için projeler hayata geçireceklerini de belirtti.
Partide İstikrar ve Devamlılık
CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Evrenkaya’nın yeniden başkan seçilmesinin örgütte istikrarı güçlendirdiği ifade edildi. Açıklamada, “Çobanlar ilçemizde delegelerimizin iradesiyle göreve yeniden seçilen Sefa Evrenkaya ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.














