Anasayfa
  • Afyon Haber
  • Afyon İş İlanları
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler Sivil Toplum İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
11:20
Afyonkarahisar’da Anneler Günü’nde Şehit Anneleri Onurlandırıldı
11:17
Afyon Cenaze İlanları: 10 Mayıs’ta Kimler Vefat Etti?
03:49
Dazkırı’da Trafik Haftası kapsamında güvenlik eğitimi verildi
03:48
Afyonkarahisar’da 10 Mayıs’ta planlı elektrik kesintisi uygulanacak
03:43
Kayserispor, Alanyaspor mağlubiyetiyle Süper Lig’e veda etti
03:37
Afyonkarahisar’da Abdullah Gün’ün Amcası Ahmet Gün Vefat Etti
03:28
Afyonkarahisar’da Endonezyalı ve Afrikalı Öğrenciler Buluştu
03:23
Ülkemize Dönüş Yapacak 3 Vatandaş Karantinaya Alınacak
03:22
Galatasaray, Süper Lig’de 26. şampiyonluğu resmen ilan etti.
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Bodrum 19 Mayıs'ı 'Sefo'yla kutladı
Türkiye
20 Mayıs 2023 - 15:32

Bodrum 19 Mayıs'ı 'Sefo'yla kutladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediye Başkanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen bir dizi etkinlik ile kutlandı

Türkiye
20 Mayıs 2023 - 15:32
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bodrum 19 Mayıs'ı 'Sefo'yla kutladı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediye Başkanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen bir dizi etkinlik ile kutlandı

MUĞLA (İGFA) -  Muğla'nın Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen çelenk sunma töreni ile başlayan kutlama programı, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'ndeki etkinliklerle devam etti. Bodrum Kalesi'ndeki etkinliklerde şiir sunumları, dans gösterileri, ilçede başarılı olan okulların sporcularına ödül töreni gerçekleştirilirken etkinlik programı 19 Mayıs Oratoryosu ile sona erdi. Ayrıca Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın katılımıyla Fener Alayı öncesi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin düzenlemiş olduğu temsili Kumbahçe İskelesinde Bandırma Gemisi Uğurlama Töreni gerçekleştirildi. 

Belediye Meydanındaki törene Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, Ağır Ceza Başkanı Engin Koç, Garnizon Komutanı Albay Ertan Benli, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Dumruk, daire amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, gaziler, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Tören, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi. 

MARŞLAR EŞLİĞİNDE FENER ALAYI

Bodrum Belediyesi'nin organize ettiği kutlama programı çerçevesinde saat 18.00'de Milta Bodrum Marina'dan başlayıp Belediye Meydanı'na kadar devam eden kortej yürüyüşüyle Fener Alayı gerçekleştirildi. Kortej yürüyüşüne Kaymakam Bilgehan Bayar, Başkan Ahmet Aras'ın yanı sıra başkan yardımcıları, meclis üyeleri, çeşitli STK ve siyasi parti temsilcileri, Bodrum'da bulunan okulların öğretmen ve öğrencileri, Bodrum spor kulüpleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Marşlar eşliğinde devam eden yürüyüşün ardından konser öncesi spor kulüplerine başarıları dolayısıyla plaketleri takdim edildi. Türkiye kupası şampiyonu Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı ise kupalarını kaldırdı. 

Meydanda halka seslenen Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, "Bundan 104 yıl önce başlayan zafer ateşi bizlerin ellerinde bir şenliğe bir kutlamaya dönmüş durumda. Biliyorsunuz bugün Ulu Önder Atatürk'ü anma günü aynı zamanda. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı tüm kalbimle tebrik ediyorum." dedi. 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarken sabah saatlerinden bu yana devam eden kutlama programlarından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sözlerine bu toprakların kolay kazanılmadığını belirterek devam eden Başkan Aras, "Atamızın milli mücadele için Samsun'a çıkışının 104. yılını anıyoruz, kutluyoruz. Bundan tam 104 yıl önce imzalanan Sevr Anlaşması'yla onlarca parçaya bölünmüş, ülkemiz pay edilmiş topraklarımız işgal altındaydı. Bu şartlarda bile Atamız hiç umudunu kaybetmedi, 16 Mayıs'ta İstanbul'dan bindiği Bandırma vapuruyla 19 Mayıs'ta Samsun'a çıktı ve Anadolu'da milli mücadele ateşini yaktı. İşte o büyük günün 104 yıl sonrasında bizler de Bodrum olarak bu anı tam da kalbimizde, yüreğimizde tıpkı Atamız gibi yaşıyoruz.104 yıl önceki gibi aynı coşku ve heyecanla mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu topraklar kolay kazanılmadı. Bu topraklar kanla, irfanla kazanıldı. Her zaman da öyle kalacak."diyerek duygularını dile getirdi. 

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Belediye Meydanında halka açık, ücretsiz Sefo Konseri düzenlenirken binlerce kişi coşkuyla Türk rap sanatçısı Sefo'nun şarkılarını dinledi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde alan hınca hınç dolarken hep bir ağızdan şarkılar ve marşlar söylenerek eğlenceli saatler geçirildi. 


EDİTÖR
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül, Afyonkarahisar merkezde yayın yapan afyonkenthaber.com’da uzun yıllardır yerel internet medyasında görev almakta, haber akışı...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla TCMB, TÜİK ve SPK’da yeni atamalar yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla TCMB, TÜİK ve SPK’da yeni atamalar yapıldı
Türkiye-Suudi Arabistan Arasında Vize Muafiyeti İmzalandı
Türkiye-Suudi Arabistan Arasında Vize Muafiyeti İmzalandı
Ordu'da Acı Kaza: Polis Memuru Alev Kovancı Hayatını Kaybetti
Ordu'da Acı Kaza: Polis Memuru Alev Kovancı Hayatını Kaybetti
TSK Spor Gücü Türkiye Şampiyonu Oldu
TSK Spor Gücü Türkiye Şampiyonu Oldu
Çok Okunan Haberler
Afyon Cenaze İlanları: Keser ve Kılınç Ailelerinin Acı Günü
Afyon Cenaze İlanları: Keser ve Kılınç Ailelerinin Acı Günü
Afyon Cenaze İlanları: 5 Mayıs 2026 Defin ve Namaz Bilgileri
Afyon Cenaze İlanları: 5 Mayıs 2026 Defin ve Namaz Bilgileri
Afyonkarahisar Elektrik Kesintisi 5 Mayıs 2026
Afyonkarahisar Elektrik Kesintisi 5 Mayıs 2026
Afyonkarahisar Yolundaki Eğitim Yolculuğu Facia ile Bitti: 1 Ölü
Afyonkarahisar Yolundaki Eğitim Yolculuğu Facia ile Bitti: 1 Ölü
Afyonkarahisar'da Bugün Vefat Edenler: 9 Mayıs 2026
Afyonkarahisar'da Bugün Vefat Edenler: 9 Mayıs 2026
Afyonkarahisar Sandıklı'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Afyonkarahisar Sandıklı'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Son Yorumlananlar
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
1923 Afyonspor Üst Tura Yükseldi: Marmaris’te Tek Golle Zafer
1923 Afyonspor Üst Tura Yükseldi: Marmaris’te Tek Golle Zafer
Akçakoca'da Zamansız Veda: Sevilen Müteahhit Hayatını Kaybetti
Akçakoca'da Zamansız Veda: Sevilen Müteahhit Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar'da bugün yayınlanan cenaze ilanları!
Afyonkarahisar'da bugün yayınlanan cenaze ilanları!

Ana Sayfa
Afyon Haber
Afyon İş İlanları
Gündem
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
Sivil Toplum
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Yayın Politikası / Sorumluluk Reddi
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonKentHaber