Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesinde sevilen bir isim olan Belediye Meclis Üyesi Yasin Toköz'ün vefat haberi, bölgede halkını hüzne boğdu. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Toköz'ün kaybıyla ilgili duygu dolu bir açıklama yaptı.
Başmakçı Belediyesi'nde Derin Üzüntü
Başmakçı Belediyesi'nin aktif ve sevilen üyelerinden Yasin Toköz'ün ani ölümü, ilçede büyük bir bıraktı. Toköz, belediye meclisindeki çalışmalar ve halkla olan sıcak ilişkilerle tanınmıyordu. Onun vefatı, sadece ailesini değil, tüm Başmakçı'yı yasa boğdu.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, yazılı bir açıklama yaparak üzüntüsünü dile getirdi. Şahin, "Yasin Toköz'ün vefatını büyük bir teessürle öğrendi. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yedilerine sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.