Anasayfa
  • Afyon Haber
  • Afyon İş İlanları
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Son Depremler İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
02:12
Gece Yarısı Korkutan Deprem! Muğla Açıklarında 6.0 Büyüklüğünde Sarsıntı: İşte Detaylar
01:33
Afyon Tarımı Uçuşa Geçecek: İşte O Dev Proje!
01:21
Afyonkarahisar'da Kurban Coşkusu ve Yaz Neşesi Bir Arada: Müftülükten Önemli Buluşma!
01:12
Afyonkarahisar'da Feci Kaza: Polis Memuru Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ak Parti, Sinanpaşa ve Dazkırı kongreleri gerçekleştirdi
Siyaset
12 Eylül 2020 - 21:53

Ak Parti, Sinanpaşa ve Dazkırı kongreleri gerçekleştirdi

 AK Parti 7. Olağan Kongre süreci kapsamında Sinanpaşa ve Dazkırı kongreleri gerçekleşti.

Siyaset
12 Eylül 2020 - 21:53
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ak Parti, Sinanpaşa ve Dazkırı kongreleri gerçekleştirdi
“Laf kalabalığı ile siyaset yapıp mahcup oluyorlar”

Pandemi dolayısıyla maske, mesafe, temizlik kuralları ve sosyal mesafeye uyarak gerçekleştirilen kongrelerde konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, “Laf kalabalığıyla siyaset yapmanın karşılığı insanlara mahcup olmaktır. Onlar sadece laf üretir biz ise vatandaşımıza dokunuruz” dedi.

AK Parti 7. Olağan Kongre süreci kapsamında Sinanpaşa ve Dazkırı kongreleri büyük bir coşku ile gerçekleşti. Kongrelere AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi, ana kademe ve çok sayıda partili katıldı. 

“AK Parti güçlü olursa devlet güçlü olur”

Kongrelerde konuşan İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi kongreleri muhasebe ve yol haritası çizme günleri olarak nitelendirdi. Çelebi, “İnşallah 2023'e bu kadrolarla gidecek ve önemli bir eşiği aşacağız. Bugün 12 Eylül darbesinin yıl dönümü. Biz AK Parti olarak bir daha 12 Eylül'ler yaşanmasın diye çalışıyor çabalıyoruz. En son 15 Temmuz’da bize bu ülkeyi dar etmek isteyenler artık bu aziz milletin uyanışını görerek tokadını yedi ve çekti gittiler. Bu yüzdendir ki AK Parti güçlü olursa devlet güçlü olur ve her türlü darbe girişimi de başarısız olacaktır” dedi.

“ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLARA İMZA ATIYORUZ”

İGM Başkanı Burhanettin Çoban da “İlçelerimize ne söz verdiysek tek tek gerçekleştirdik. İl Özel İdaresi olarak yaptığımız çalışmalar büyük takdir topluyor. Hocalar ve Sinanpaşa ilçelerimizin arasındaki mesafeyi azaltıyoruz. Yörükmezarı ve Hocalar arasında yol 30-40 km düşecek. Sadece bu değil, birçok alanda önemli yatırımlara imza atıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Kongrelerimiz tazelenmedir”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de “Kongreler yeni bir heyecanın ve coşkunun yeridir, tazelenmedir. Dolayısıyla ben 2023 seçimlerinde inşallah daha iyi olacağımız daha çok belediye alacağımız bir seçim yapacağımız ümit ediyorum. Kongrelerimiz hayırlı uğurlu olsun. Görevi devreden arkadaşlara teşekkür eder, devralan arkadaşlara da başarılar dilerim” dedi.

“Bu kez Türk milleti kazandı”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen konuşmasında şehitlere rahmet dileyerek başladı. Sezen, 12 Eylül darbesinin yıldönümü olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu; Her darbe ülkemizi yıllarca geriye götürmüş ve her zaman kaybettirirmiştir. Hatırlayın ya da açıp okuyun ne diyor orada Amerikalılar; 12 Eylül’de bizim çocuklar kazandı. Evet maalesef onların çocukları kazanmıştır ama çok şükür 15 Temmuz’da onların gayri meşru çocukları kaybetti. Bu kez Türk milleti kazandı, Türkiye kazandı. Yeni bir tarih yazıldı. Milletimizin özgüveni geldi. Aziz milletimiz artık hak ettiği değeri şimdi daha iyi görüyor. Kıymetli kardeşlerim biz Afyon’da güçlü olursak Cumhurbaşkanımız Ankara’da güçlü olur, dünyada güçlü olur. Birileri çıkmış don paraları yatırılmadı diyor bu vatandaş bu açıklamayı yaparken bu paralar vatandaşımızın hesaplarındaydı. Laf kalabalığıyla siyaset yapmanın karşılığı insanlara mahcup olmaktır. Onlar sadece laf üretir biz ise vatandaşımıza dokunuruz.

“CHP zihniyeti halka yatırımı layık görmüyor, halk da bunları iktidara layık görmüyor”

Son konuşmayı AK Parti Milletvekili Ali Özkaya yaptı. Özkaya; Kıymetli kardeşlerim Haşhaş ekimi ile ilgili sınırlar belirlendi. Şu anda şehrimiz ülkenin haşhaş ekim miktarının yüzde 25’ini alıyor. Bununla birlikte ekilmeyen alanların kalan kısımları da farklı bölgelere kaydırılabilir hale geldi. Çiftçimiz kazanacak ki yüzü gülecek ki hep birlikte mutlu olacağız. Bir utanmaz çıkmış gelmiş barajlar tehlikeli diyor. Yahu vatandaşın kullandığı, yapın diye talep ettiği barajın nesi tehlikeli. Vatandaş istemezse biz onu oraya yapar mıyız? Bunlar yıllardır aynı düşünceyi üzerinden siyaset yapıyorlar. İstanbul örneği verecek olursak; Marmaray’a hayır dediler. Boğaz köprüleri ne hayır dediler. Neredeyse ülkemizde yapılan birçok yatırımı kabul etmediler. Çünkü halka layık görmüyorlar. O yüzden de halk bunları iktidara layık görmüyor.

Öte yandan Dazkırı İlçe Başkanlığı görevine atanan Ramazan Bayazit kongre ile yeniden seçilirken, Sinanpaşa İlçe Başkanlığına atanan Nuri Köse de yeniden kongre ile güven tazeledi.

2020/09/1599936966_hueseyin_sezen.jpg
EDİTÖR
Afyon Kent Haber
Afyon Kent Haber
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
AK Parti'den Onkoloji Servisine Duygusal Ziyaret
AK Parti'den Onkoloji Servisine Duygusal Ziyaret
Ümit Özdağ Hastaneye Kaldırıldı: Duruşmaya Katılamayacak
Ümit Özdağ Hastaneye Kaldırıldı: Duruşmaya Katılamayacak
Yeniden Refah Partisi’nden EYT Mağdurlarına Destek:
Yeniden Refah Partisi’nden EYT Mağdurlarına Destek: "Bir Günle 20 Yıl Kaybedilmez!"
Özgür Özel, AKM Çıkışında Yumruklu Saldırıya Uğradı
Özgür Özel, AKM Çıkışında Yumruklu Saldırıya Uğradı
Çok Okunan Haberler
Afyonkarahisar Cenaze İlanları: 6 Kişi Aramazdan Ayrıldı
Afyonkarahisar Cenaze İlanları: 6 Kişi Aramazdan Ayrıldı
Afyonkarahisar'ın sevilen esnaflarından Alim Yılmaz vefat etti
Afyonkarahisar'ın sevilen esnaflarından Alim Yılmaz vefat etti
Afyonkarahisar'da Güngör, Öksüz ve Altun Ailelerinin Acı Günü
Afyonkarahisar'da Güngör, Öksüz ve Altun Ailelerinin Acı Günü
Afyon Cenaze Duyuruları: Taşpınar, Çaylan ve Kaygısız Ailelerinin Acı Günü
Afyon Cenaze Duyuruları: Taşpınar, Çaylan ve Kaygısız Ailelerinin...
Afyon Cenaze İlanı: Demirci Ailesinin Acı Günü
Afyon Cenaze İlanı: Demirci Ailesinin Acı Günü
Afyon Cenaze İlanları: 10 Mayıs 2025
Afyon Cenaze İlanları: 10 Mayıs 2025
Son Yorumlananlar
Afyonkarahisar’da Bir İlk: Cezaevindeki Çocuklar İçin Anaokulu
Afyonkarahisar’da Bir İlk: Cezaevindeki Çocuklar İçin Anaokulu
MÜSİAD’dan Evlenecek Gençlere Özel İndirimler: Afyonkarahisar’da Aileler Destekleniyor
MÜSİAD’dan Evlenecek Gençlere Özel İndirimler: Afyonkarahisar’da...
Emirdağ'a 4 Büyük Yatırım: Sağlık ve Eğitimde Dev Adım
Emirdağ'a 4 Büyük Yatırım: Sağlık ve Eğitimde Dev Adım
Bolvadin Emniyet Müdürlüğü Koronavirüs denetimi yaptı!
Bolvadin Emniyet Müdürlüğü Koronavirüs denetimi yaptı!

Ana Sayfa
Afyon Haber
Afyon İş İlanları
Gündem
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Son Depremler
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonketnHaber