Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, suçla mücadele dalgası hız kesmeden sürüyor. Son dönemdeki büyüme operasyonları, artan ticaret ve kullanımla ilgili önemli sonuçlar doğurdu. Uyuşturucu operasyonları , kent çapında suç oranlarını azaltmayıp, emniyet güçlerinin kararlılığını bir kez daha güvenlik önüne serdi.
Başka bir işlemde 242 adet eklenen madde, 5 adet peçeteye emdirilmiş madde, 1 gramlık madde ve 2 adet aparat harcandı. Bu yetenek ME, TK, Ü.K. ve ZAA isimli kişiler hakkında adli işlem yapıldı. Ö.T. ve YT isimli kişiler savcılıkça serbest bırakılırken, AA, YT ve RG isimli kişiler tutuklanarak cezaevine gönderildi.Bir diğer işlemde ise 29 adet peçeteye emdirilmiş madde, 19 adet ekleme madde, 16 gram ekleme madde ve 1 adet lisanssız harcanan pompalı tüfek ele alındı. İ.C., AD ve Ç.A. İsimli kişiler, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma" suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Uyuşturucu Operasyonlarının Detayları
İlk operasyonda, hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan 12 yıl 11 ay hapis cezası alan HM isimli kişi ele geçirildi. Gerekli ödülün ardından cezaevine teslim edilen HM, uzun süredir aranan isimler arasında yer alıyordu.Başka bir işlemde 242 adet eklenen madde, 5 adet peçeteye emdirilmiş madde, 1 gramlık madde ve 2 adet aparat harcandı. Bu yetenek ME, TK, Ü.K. ve ZAA isimli kişiler hakkında adli işlem yapıldı. Ö.T. ve YT isimli kişiler savcılıkça serbest bırakılırken, AA, YT ve RG isimli kişiler tutuklanarak cezaevine gönderildi.Bir diğer işlemde ise 29 adet peçeteye emdirilmiş madde, 19 adet ekleme madde, 16 gram ekleme madde ve 1 adet lisanssız harcanan pompalı tüfek ele alındı. İ.C., AD ve Ç.A. İsimli kişiler, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma" suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
