Anasayfa
  • Afyon Haber
  • Afyon İş İlanları
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler Sivil Toplum İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
15:02
Afyon'da Uluslararası Motokros Heyecanı Başlıyor
15:01
Çay'da Vatandaşların Katılımıyla Çöp Toplama Etkinliği
14:44
Emirdağ Cumartesi Pazarı'na Vatandaşlardan Büyük İlgi
14:42
Afyon’da Öztürk Ailesinin Acı Günü
14:34
Afyonkarahisar SMMM Odası Disiplin Kurulu Başkanı Hasan Demirel vefat etti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Afyon Motosiklet Festivali tüm dünyaya Türksat ile ulaşacak
Gündem
22 Ağustos 2022 - 16:43

Afyon Motosiklet Festivali tüm dünyaya Türksat ile ulaşacak

Cumhurbaşkanlığı himayesinde 31 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek Dünya Motokros (MXGP) Şampiyonası ve Afyon Motosiklet Festivali, Türksat AŞ'nin iletişim desteğiyle dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ulaşacak.

Gündem
22 Ağustos 2022 - 16:43
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Afyon Motosiklet Festivali tüm dünyaya Türksat ile ulaşacak
Türksat AŞ'nin, Dünya Motokros Şampiyonası ve Afyon Motosiklet Festivali'ne iletişim desteği vermesine ilişkin imza töreni, Türksat Gölbaşı Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek törende yaptığı konuşmada 4 yıl içinde 5'inci organizasyonu gerçekleştirdiklerine dikkati çekti. Valilik ile uyum içinde Afyonkarahisar'ın gelişimi ve tanıtımı için görev yaptıklarını söyleyen Başkanımız “Bu yıl da Türkiye ve Afyonkarahisar'a yakışır bir uluslararası organizasyonu dünyaya tanıtmanın haklı gururunu yaşayacaklarını kaydetti. Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar da böyle bir organizasyonu gerçekleştirecek olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşadıklarını vurgulayarak, federasyon olarak böyle önemli bir uluslararası organizasyonu gerçekleştirmenin çabası içindeyken güçlü ortakları ve destekçileriyle ayakta olduklarını aktardı.

Uluslararası organizasyonlarda iletişim gücüyle iletişim kanallarının açık ve yaygın olmasının olmazsa olmaz bir şart olduğuna işaret eden Uçar, dünyanın en önemli iletişim kanallarından birinde de Türksat'ın olduğunu bildirdi. Uçar, Dünya Motokros Şampiyonası'nın Afyonkarahisar için marka değeri oluşturmasında da bu iletişim desteğinin önem taşıdığını dile getirerek, "Bu yıl 5'inci kez gerçekleştirilecek organizasyonla bu boyutta uluslararası organizasyonu gerçekleştirme rekorunu da kırmış olacağız." ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından Ertok ve Uçar, Türksat AŞ'nin iletişim desteğine ilişkin protokolü imzaladı. Türksat AŞ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok ise dünyada en çok izlenen 10 spor organizasyonundan biri olan Dünya Motokros Şampiyonası'nın Afyonkarahisar'da 4 yıldır başarıyla gerçekleştirilmesi ve kendilerinin de bunun paydaşı olmasının gururunu taşıdıklarını söyledi.

Türksat'ın bu organizasyonun dünyaya ulaşmasına katkı sağlamasının heyecanını yaşadıklarını vurgulayan Ertok, "Afyonkarahisar ve ülkemizin tanıtımı için çok önemli olan bu organizasyonun dünyaya ulaştırılmasında üzerimize düşen desteği verme konusunda tüm ekip arkadaşlarımız olarak kararlıyız, elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. Bu tür organizasyonlar ülkemizin dünyada tanınmasını, ne kadar iyi organizasyonlar gerçekleştirdiğimizin daha iyi anlaşılmasını sağlıyor." dedi.

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ise  kentin bu yıl Büyük Taarruz Zaferi'nin 100'üncü yılını büyük bir coşku ve gururla kutladığını, bundan dolayı pek çok etkinliğe de ev sahipliği yaptıklarını belirterek, bu şampiyona ve festivalin de büyük bir başarıyla tamamlanmasını beklediklerini bildirdi.

Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz coşkusunun yaşandığı bu özel yıl kutlamaları içinde bu etkinliğe el verdikleri için tüm paydaşlara teşekkür ettiğini ifade eden Yiğitbaşı, şöyle konuştu:"Bu etkinliğin Cumhurbaşkanlığı himayesinde Afyonkarahisar'ımızda gerçekleşmesi çok kıymetli. Sadece şehrimizin değil, ülkemizin çok ciddi tanıtımının yapılmasına vesile olacak. 25 ülkeden 120 yarışmacının katılacağı yarışmalar, Türksat sayesinde 180 ülkede yayımlanacak ve 3 milyarı aşkın izleyici potansiyeline sahip olacak. Bu kadar insana ve ülkeye ulaşan etkinliğin ev sahipliğini yapmak çok büyük mutluluk." Yiğitbaşı, Afyon Motor Sporları Merkezi'nin en iyi altyapı ve pist ödüllerini aldığını anımsatarak, "Dünya Motokros Şampiyonası, Dünya Gençler Motokros Şampiyonası, Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası ve Avrupa Motokros Şampiyonası'nın final yarışları gerçekleşecek bu yıl. Aynı zamanda 2022 ödül töreni yapılacak. Tüm bu yarışlar Türksat'ın desteğiyle tüm dünyaya ulaşacak. Tüm milletimizi ve dünyadaki motor tutkunlarını Afyonkarahisar'a davet ediyoruz, 31 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde şehrimize bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

EDİTÖR
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül, Afyonkarahisar merkezde yayın yapan afyonkenthaber.com’da uzun yıllardır yerel internet medyasında görev almakta, haber akışı...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Afyon'da Uluslararası Motokros Heyecanı Başlıyor
Afyon'da Uluslararası Motokros Heyecanı Başlıyor
Afyonkarahisar'da 15 Mayıs 2026 Elektrik Kesintisi: Hangi Bölgelerde Olacak?
Afyonkarahisar'da 15 Mayıs 2026 Elektrik Kesintisi: Hangi Bölgelerde Olacak?
Afyonkarahisar’da Üç Büyük Motokros Şampiyonası Heyecanı Başlıyor
Afyonkarahisar’da Üç Büyük Motokros Şampiyonası Heyecanı Başlıyor
Afyonhaber'in Yeni Sahibi Önder Artuk Oldu
Afyonhaber'in Yeni Sahibi Önder Artuk Oldu
Çok Okunan Haberler
Kasımpaşa – Galatasaray Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?
Kasımpaşa – Galatasaray Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Canlı...
Afyonhaber'in Yeni Sahibi Önder Artuk Oldu
Afyonhaber'in Yeni Sahibi Önder Artuk Oldu
Afyonkarahisar'da Bugün Vefat Edenler: 9 Mayıs 2026
Afyonkarahisar'da Bugün Vefat Edenler: 9 Mayıs 2026
Afyonkarahisar’da 12 Mayıs 2026 Tarihinde Vefat Edenler
Afyonkarahisar’da 12 Mayıs 2026 Tarihinde Vefat Edenler
Eski Afyonsporlular Muğlaspor'u 1. Lig'e Taşıdı
Eski Afyonsporlular Muğlaspor'u 1. Lig'e Taşıdı
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
Son Yorumlananlar
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
1923 Afyonspor Üst Tura Yükseldi: Marmaris’te Tek Golle Zafer
1923 Afyonspor Üst Tura Yükseldi: Marmaris’te Tek Golle Zafer
Akçakoca'da Zamansız Veda: Sevilen Müteahhit Hayatını Kaybetti
Akçakoca'da Zamansız Veda: Sevilen Müteahhit Hayatını Kaybetti
Bingöl'de 92 bin kök kenevire el kondu
Bingöl'de 92 bin kök kenevire el kondu

Ana Sayfa
Afyon Haber
Afyon İş İlanları
Gündem
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
Sivil Toplum
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Yayın Politikası / Sorumluluk Reddi
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonKentHaber