Anasayfa
  • Afyon Haber
  • Afyon İş İlanları
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler Sivil Toplum İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
01:21
Afyon ve çevresinde hava parçalı bulutlu olacak
01:20
Afyon’da bugün üç kişi defnedildi
01:14
Edirne’de Tunca Nehri’nde iki kişi ölü bulundu
01:11
Burdur’da zincirleme trafik kazası: 4 ölü, 11 yaralı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. HAKEM CAMİASINDAN BAŞKAN ÇOBAN´A TEŞEKKÜR
Gündem
11 Aralık 2018 - 00:17

HAKEM CAMİASINDAN BAŞKAN ÇOBAN´A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, hakem camiasını ağırladı.

Gündem
11 Aralık 2018 - 00:17
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
HAKEM CAMİASINDAN BAŞKAN ÇOBAN´A TEŞEKKÜR
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, hakem camiasını ağırladı. İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, uzun yıllar sporun içinde olmasına karşın son 10 yılda Afyonkarahisar’ın sadece futbolda değil sporun tüm spor branşlarında şaha kalktığını söyledi.

 

          Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Afyonkarahisar’ın dünya standartlarında spor tesislerine sahip olduğunu ifade etti. Kendisinden sonra gelecek Belediye Başkanı’na bir çağrıda bulunan Başkan Çoban, ekstrem sporlarda Afyon’u uçuracak Otomobil ve Motorsporları Pisti projesiyle ilgili arazi yetkisinin Belediye’ye geçtiğini hatırlatarak “Allah imkân verseydi, İstanbul’daki formula pistinin daha güzelini Afyonkarahisar’a yapacaktık. 617 bin metrekare alan üzerindeki arazinin yetkisi de belediyemize geçti. İnşallah bizden sonra gelecek arkadaşlarımız bu işe önem verirler. Çünkü dünyada artık ekstrem sporlara rağbet var. Göreceksiniz o pist Afyonkarahisar’a kazandırılırsa otomobil,motor racing, carting, indoor (kapalı) carting, drift, drag, rallikros yarışlarına kadar  tüm yarışlar bu pistimizde yapılabilecek. Pistimiz tamamlanması halinde Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden buraya insanlar gelecek” şeklinde konuştu.

 

AFYONKARAHİSAR SPOR’DA ŞAHA KALKTI

          Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar  Şubesi, 31 Mart'ta görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

         Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Mehmet Aydın, İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş ve beraberindeki hakemlerle birlikte Başkan Çoban’ı ziyaret eden heyet, Başkan’ın desteğini her zaman yanlarında htiklerini ifade ederek son on yılda Afyonkarahisar’ın sporda şaha kalktığını söyledi.

 

“UZUN YILLARDIR SPORUN İÇİNDEYİM BÖYLESİ BİR GELİŞİM GÖRMEDİM”

 

            Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın göreve geldiği günden bu tarafa hakem camiasına büyük destek verdiğine dikkat çeken İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş” Sağolsun Başkanımızın Afyonkarahisar’da sporun gelişmesi yönünde büyük katkıları oldu.   Uzun yıllar sporun içindeyim ancak son 10 yılda sadece futbola değil tüm spor branşlarına büyük destek verdi.  Afyon’un markalaşmasında çok büyük emeği var.  Yaptığı hizmetlerden dolayı camiam adına kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“DÜNYA STANDARTLARINDA BİR SPOR TESİSİNE SAHİBİZ”

 

           Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Afyonkarahisar spor camiasıyla işbirliği içinde çok güzel projelere imza attıklarını söyledi. Afyon’un tüm yönleriyle olduğu gibi sporda da üst seviyelere çıktığını kaydeden Başkan Burhanettin Çoban, eski Atatürk Stadyumunun, birincilik maçlarına dahi uygun olmadığına işaret eden Başkan Çoban, dünya standartlarında bir spor tesisine sahip olduğumuzu söyledi.

 

           Dünya Motokros Şampiyonasının Afyonkarahisar’da yapılmasının gurur verici olduğunu söyleyen Başkan Çoban; “Yine bu süreçte dünya çapında organizasyonlara ev sahipliği yaptık.  Motokros Afyon için bir hayaldi, bu yıl ilkini gerçekleştirdik. 100 ülkeden canlı yayınlandı. Bir belediyenin uluslararası çapta bir organizasyon yapabileceğini hem ülkemize, hem dünyaya gösterdik.

 

“İNŞALLAH BİZDEN SONRA GELECEK ARKADAŞLARIMIZ BU İŞE ÖNEM VERİRLER”

        Allah imkan verseydi, arazisi de hazır İstanbul’daki formula pistinin daha güzelini yapacaktık. 617 bin metrekare dümdüz bir arazinin yetkisi de belediyemize geçti. İnşallah bizden sonra gelecek arkadaşlarımız bu işe önem verirler. Çünkü dünyada artık ekstrem sporlara rağbet var.  Göreceksiniz o pist Afyonkarahisar’a kazandırılırsa otomobil,motor racing, carting, indoor (kapalı) carting, drift, drag, rallikros yarışlarına kadar  tüm yarışlara uygun bir pist. Bu pistimiz tamamlanması halinde Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden buraya insanlar gelecek” diye konuştu.

EDİTÖR
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül, Afyonkarahisar merkezde yayın yapan afyonkenthaber.com’da uzun yıllardır yerel internet medyasında görev almakta, haber akışı...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Afyon ve çevresinde hava parçalı bulutlu olacak
Afyon ve çevresinde hava parçalı bulutlu olacak
OEDAŞ’tan Afyonkarahisar için planlı elektrik kesintisi duyurusu
OEDAŞ’tan Afyonkarahisar için planlı elektrik kesintisi duyurusu
Kastamonu’da otomobil istinat duvarına çarptı: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Kastamonu’da otomobil istinat duvarına çarptı: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Hatay’da 3 yaşındaki çocuğunu öldüren baba tutuklandı
Hatay’da 3 yaşındaki çocuğunu öldüren baba tutuklandı
Çok Okunan Haberler
Afyon’da Emekli Coğrafya Öğretmeni Enise Diler Hayatını Kaybetti
Afyon’da Emekli Coğrafya Öğretmeni Enise Diler Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar’da 3 Vatandaş Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar’da 3 Vatandaş Hayatını Kaybetti
OEDAŞ’tan Afyonkarahisar için planlı elektrik kesintisi duyurusu
OEDAŞ’tan Afyonkarahisar için planlı elektrik kesintisi duyurusu
Afyonkarahisar’da Emekli Bankacı Mürşit Aykın Vefat Etti
Afyonkarahisar’da Emekli Bankacı Mürşit Aykın Vefat Etti
Kastamonu'da Trafik Kazası: Sakaryalı İş İnsanının Anne ve Babası Dahil 3 Kişi Hayatını Kaybetti
Kastamonu'da Trafik Kazası: Sakaryalı İş İnsanının Anne ve Babası...
Afyonkarahisar'da Silahlı Kavga: 4 Yaralı
Afyonkarahisar'da Silahlı Kavga: 4 Yaralı
Son Yorumlananlar
AKÜ, Dr. Tuncer Mutlu'nun vefatı sebebiyle taziye ilanı yayınladı
AKÜ, Dr. Tuncer Mutlu'nun vefatı sebebiyle taziye ilanı yayınladı...
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
1923 Afyonspor Üst Tura Yükseldi: Marmaris’te Tek Golle Zafer
1923 Afyonspor Üst Tura Yükseldi: Marmaris’te Tek Golle Zafer
MHP İSCEHİSAR’DA AŞKIN, SEYDİLER’DE TOKDEMİR’LE İDDİALI OLACAK
MHP İSCEHİSAR’DA AŞKIN, SEYDİLER’DE TOKDEMİR’LE İDDİALI OLACAK

Ana Sayfa
Afyon Haber
Afyon İş İlanları
Gündem
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
Sivil Toplum
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Yayın Politikası / Sorumluluk Reddi
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonKentHaber