Anasayfa
  • Afyon Haber
  • Afyon İş İlanları
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
01:14
Bakan Memişoğlu İlk Kez Afyonkarahisar’da Duyurdu: Tüm Organlarımı Bağışladım
01:14
Afyonkarahisar’da Kaçak Tütün Operasyonu: 77 Bin Doldurulmuş Makaron Ele Geçirildi
01:03
Gazlıgöl'de Yeni Tatil Noktası: Mert Termal Villa Kapılarını Açtı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. "Bizim hayallerimiz, hedeflerimiz Karahisar Kalesi kadar büyük"
Siyaset
15 Mart 2019 - 14:36

"Bizim hayallerimiz, hedeflerimiz Karahisar Kalesi kadar büyük"

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor.

Siyaset
15 Mart 2019 - 14:36
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
“Bizim hayallerimiz, hedeflerimiz Karahisar Kalesi kadar büyük”
AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor. Esnaf, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelen Zeybek, akşamda mahalle sakinleriyle bir düğün salonunda buluştu. Yediden 70’e herkesin gönlünde taht kuran Zeybek, yapacağı hizmetleri ve projeleri de tek tek seçmenlerine anlatıyor.

 

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Akmescit, Burmalı, Fakıpaşa, Sümer, Olucak ve Tacıahmet Mahalle sakinleriyle Yasemin Düğün Salonunda bir araya geldi. Belediye Meclis üyelerinin tanıtıldığı mahalle toplantısına AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları, Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan katıldı.

 

“Projelerimizle Afyonkarahisar’ın çehresini değiştireceğiz”

 

“İnsan odaklı, insanı merkeze alan bir anlayış içerisinde vizyon projelerimizi hayata geçireceğiz” diyen Zeybek, “Proje ekibimizle şehrimizi tüm yönleriyle etüt ettik. Tabiri caizse Afyonkarahisar’ın röntgenini çektik. Elde edilen bilgiler doğrultusunda vatandaşlarımızın arz ve taleplerini de dikkate alarak ilimizde ihtiyaç duyulan projelerimizi hazırladık. 5 yıllık görev süremizde Afyonkarahisar’ımızın çehresini değiştireceğiz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte ant içtik. Kale eteklerindeki mahallelerimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Afyonkarahisar ziyareti sırasında sokakların restorasyonu çalışmaları kapsamında 360 evinimizin kaldığını söyledik. Bakanımız Murat Kurum Belediye’ye destek vereceğini söyledi. Kalan evlerin restorasyonunu Belediye olarak bizler yapacağız. Biz de 31 Mart’tan sonra ekip arkadaşlarımızla birlikte sokak iyileştirme projesini devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“Kale’nin çevresindeki mahallelerimizi turizmle canlandıracağız”

 

Karahisar Kalesine teleferik projesi hakkında vatandaşlara bilgiler veren Zeybek, “Burhanettin Çoban kardeşimin döneminde başlatılan teleferik projesini bizler devam ettireceğiz. 1. derece doğal sit alanı olan Karahisar Kalesi ile Hıdırlık arasında hayata geçirilmesi planlanan teleferik projesi, seyir terasları ve bir adet kafe yapımını kapsayan projelerinin fizibilite çalışmaları bitti. Seçimden sonra ilk kazmayı vuracağız. Nisan ayının ilk günlerinden itibaren temellerini atacağız. Teleferik tamamlandığı zaman yukarı mahallelerimizi turizme kazandıracağız. Hanımeli Çarşı projesiyle kadınlarımızın el işlerini yöresel yemeklerini satış alanlarını oluşturacağız. Bu sayede kadınlarımız ev bütçesine katkı sağlayacaktır. Ayrıca yukarı mahallelerde de semt pazarının eksikliğini biliyoruz. Kale eteklerinde birkaç mahalleyi kapsayacak şekilde kapalı semt pazarı yapmayı düşünüyoruz. 5 yıllık görev süremizce kamu, kurum ve kuruluşlarıyla entegre olarak çalışacağız. Vatandaşlarımızın huzur, güven ve refahı için ne gerekiyorsa yapacağız. Bizim hayallerimiz, hedeflerimiz Karahisar Kalesi kadar büyük.” şeklinde konuştu.

 

“Ezana saygı göstermeyene gereken cevap sandıkta verilecektir”

 

Konuşmasında ülke gündemine de değinen AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, “Her defasında terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile yaptıkları kirli ittifakı inkâr eden CHP, bu kez Balıkesir’de bir kez daha gerçek yüzünü göstermiş oldu. Televizyon kanallarında izlediyseniz Cuma günü yaptıkları mitingde Cuma salasının okunmasıyla birlikte konuşmaya başlıyorlar. Ama bu şahıslar mikrofonu açık unutuyorlar. O CHP’li şahıs müezzine ağza alınmayacak sözler sarf ediyor. ‘Bizim oyumuz Kürdistan'a ifadesini kullanıyor. PKK'nın siyasi ayağı HDP ile yaptıkları ittifakı bir kez daha kanıtlamış oldular. Ezanımıza ve bayrağımıza saygı göstermeyene biz de saygı göstermeyiz. Hiç kimse kusura bakmasın. Bizim vatandaşlarımız gereken cevabını sandıkta verecektir” dedi.

EDİTÖR
Afyon Kent Haber
Afyon Kent Haber
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Afyon’a Sağlık Yatırımı Müjdesi: Bolvadin ve Emirdağ’a Yeni Hastane Geliyor
Afyon’a Sağlık Yatırımı Müjdesi: Bolvadin ve Emirdağ’a Yeni Hastane Geliyor
AK Parti İl Başkanı Şahin: “3 Kasım, Türkiye’nin ve Dünyanın Dönüm Noktasıdır”
AK Parti İl Başkanı Şahin: “3 Kasım, Türkiye’nin ve Dünyanın Dönüm Noktasıdır”
Bayrampaşa’da Gerilim Dolu Seçim: 4’üncü Turda Sandıktan AKP Adayı Çıktı
Bayrampaşa’da Gerilim Dolu Seçim: 4’üncü Turda Sandıktan AKP Adayı Çıktı
MHP’den Afyonkarahisar’da Yeni Dönem Mesajı: Birlik Olmadan Umut, Beraberlik Olmadan Güç Olmaz
MHP’den Afyonkarahisar’da Yeni Dönem Mesajı: Birlik Olmadan Umut, Beraberlik Olmadan Güç Olmaz
Çok Okunan Haberler
AFSÜ’de görev yapan Doktor Hayatını Kaybetti
AFSÜ’de görev yapan Doktor Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar'da Oto Elektrikçi Esnafı Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar'da Oto Elektrikçi Esnafı Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar'da İnşaatta Feci Kaza: 35 Yaşındaki İşçi Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar'da İnşaatta Feci Kaza: 35 Yaşındaki İşçi Hayatını...
Afyonkarahisar’da Trafik Kazası: Ilgınlı Genç Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar’da Trafik Kazası: Ilgınlı Genç Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar Cenaze İlanı – Dalgıçoğlu Ailesinin Acı Günü
Afyonkarahisar Cenaze İlanı – Dalgıçoğlu Ailesinin Acı Günü
Afyon Cenaze İlanları: 3 Kasım 2025
Afyon Cenaze İlanları: 3 Kasım 2025
Son Yorumlananlar
Afyonkarahisar’da 20 Yıllık Bekleyiş Sona Yaklaştı
Afyonkarahisar’da 20 Yıllık Bekleyiş Sona Yaklaştı
Bir Güne 20 Yıl Kaybetmek Adil mi? Adalet İçin 12 Ekim’de Meydandalar
Bir Güne 20 Yıl Kaybetmek Adil mi? Adalet İçin 12 Ekim’de Meydandalar
Afyonda semt pazarları hangi günler kuruluyor?
Afyonda semt pazarları hangi günler kuruluyor?
Döviz Kuru Takibinin Kolay Yolu
Döviz Kuru Takibinin Kolay Yolu

Ana Sayfa
Afyon Haber
Afyon İş İlanları
Gündem
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonketnHaber