Anasayfa
  • Afyon Haber
  • Afyon İş İlanları
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
01:47
İstanbul–Ankara Arasında Yeni Uygulama: Beş Şehir Artık Ekspres Otobüs Rotalarında Yok
01:42
Çobanlar İlçesi Cenaze İlanı: Buldan Ailesinin Acı Günü
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. AFYONKARAHİSAR´DAN TANITIM ATAĞI
Gündem
03 Temmuz 2017 - 09:46

AFYONKARAHİSAR´DAN TANITIM ATAĞI

BEKLE İSTANBUL, TERMALİN MERMERİN ZAFERİN VE LEZZETİN BAŞKENTİ AFYON GELİYOR

Gündem
03 Temmuz 2017 - 09:46
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AFYONKARAHİSAR´DAN TANITIM ATAĞI
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun destekleriyle Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu'nun öncülüğü ve Afyonkarahisar Belediyesi ile birlikte altı kurumun işbirliğinde 6-10 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da "Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri" etkinliği düzenlenecek.

                İstanbul'da yaşayan tüm Afyonkarahisarlılar'ı bir araya getirecek, minimum 2.5 milyon kişinin katılımı beklenen dev etkinlik öncesi, Budan Termal Otel'de tanıtım ve bilgilendirmeye yönelik basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu (MADEF) Başkanı Ercan Köseer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yeşilırmak ve MADEF Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

                BAKAN EROĞLU ÇOK BÜYÜK DESTEK VERDİ

                Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İstanbul Maltepe Sahil Orhangazi Parkı'nda 5 gün süreyle düzenlenecek etkinlikte, ilimizin yöresel değerlerini, kültürünü, mermerini, termalini ve tüm lezzetlerini tanıtacaklarını söyledi. Ankara'da 8-10 yıldır Ege Tanıtım Günleri adı altında ilimizin de aralarında bulunduğu Ege illerinin tanıtımı yapıldığını hatırlatan Başkan Burhanettin Çoban, "İstanbul'da yapacağımız bu tanıtım etkinliği, Ankara'daki etkinliklere oranla daha büyük ve kapsamlı olacak. Kaldı ki İstanbul'da şimdiye kadar Feshane'de çeşitli illerin kimi bir defa kimi birden fazla olmak üzere tanıtım günleri yapıldı. Gerek İstanbul'daki hemşehrilerimiz gerekse de bizler, ilimizin de burada tanıtımı için gayret gösteriyorduk. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu Bey de bu konuda yetkililere çok ciddi şekilde talimatlar verdi. Geçen yıl yapılması planlanmıştı ama hain 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle yapılamadı. İnşallah bu yıl 6-10 Eylül tarihleri arasında İstanbul Maltepe Sahil Orhangazi Parkı'nda tanıtım etkinliğimizi yapacağız" dedi.

                "AFYONKARAHİSAR HEPİMİZİN ORTAK TOPRAĞI"

                Etkinliğin hem ülkemize hem de Afyonkarahisar'a güzellikler getirmesini dileyen Başkan Çoban, "Afyonkarahisar, partisi, düşüncesi, ilçesi, beldesi ve köyü ne olursa hepimizin ortak toprağı. Dolayısıyla Afyonumuzun, 14 bin kilometrekare yüzölçümüyle her bir metrekaresinin İstanbul'da tanıtılması hem şehrimize hem de bizlere büyük katkı sağlayacak. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız, Ticaret Borsamız, Üniversitemiz ve Esnaf Sanatkarlar Odamız bu etkinlikte her türlü desteği verecekler. İnşallah yeni valimizin gelmesiyle 18 ilçe kaymakamımız ve tüm belediye başkanlarımızın katımıyla Kültür Turizm Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde, destek veren kurumlarımızın da katılımıyla yeniden bir toplantı yapılacak. Ben şimdiden etkinliğimizin hayırlı olmasını diliyor, Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu başta olmak üzere, Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu'na, destek veren kurumlarımıza, ilçe kaymaklarımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

                2,5 MİLYON KİŞİNİN KATILIMI BEKLENİYOR

                Afyonkarahisar MADEF Başkanı Ercan Köseer ise Afyonkarahisar MADEF'in kuruluş amacı ve faaliyetleriyle ilgili kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra etkinliğin detaylarını anlattı. Etkinliğin ana temasının "Termalin Mermerin Zaferin ve Lezzetin Başkenti İstanbul'a Geliyor" şeklinde planlandığını kaydeden Ercan Köseer, Maltepe Sahil Orhangazi Parkı'nda 26 bin metrekarelik alanında kurulacak modüller stantlarda, Afyonkarahisarlı firmaların yanı sıra ülke genelinde kurumsal marka kimliğine kavuşmuş birçok firmanın tanıtım ve satış imkanı bulacağını söyledi. Etkinlik boyunca, çocuk oyun gösterileri ve kültürel faaliyetler ile Süheyl-Behzat Uygur, Ferhat Göçer, Simge Sayın, Özgün, Kutsi ve Ege gibi ünlü sanatçıların sahne alacağı konser programları düzenleneceğini belirten Köseer, görsel ve işitsel medyayı içeren 10 günlük PR çalışması da yaptıklarını ifade etti. Stantlarla ilgili teknik bilgiler de veren Köseer, etkinliğe minimum 2,5 milyon kişinin katılımını beklediklerini sözlerine ekledi.

Reklam
EDİTÖR
Afyon Kent Haber
Afyon Kent Haber
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Osman Duru:
Osman Duru: "Eskiden kadınlar selam vermeden erkekler selam vermezdi"
Bir Güne 20 Yıl Kaybetmek Adil mi? Adalet İçin 12 Ekim’de Meydandalar
Bir Güne 20 Yıl Kaybetmek Adil mi? Adalet İçin 12 Ekim’de Meydandalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "81 İlde 500 Bin Sosyal Konut İçin Düğmeye Bastık"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "81 İlde 500 Bin Sosyal Konut İçin Düğmeye Bastık"
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Budapeşte'de Dostluk Maçının Başlama Vuruşunu Yaptı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Budapeşte'de Dostluk Maçının Başlama Vuruşunu Yaptı
Çok Okunan Haberler
Afyon Cenaze İlanları: Şatır, Gök ve Çanakçıoğlu Ailelerinin Acı Günü
Afyon Cenaze İlanları: Şatır, Gök ve Çanakçıoğlu Ailelerinin...
Afyon Cenaze İlanları: 10 Ekim 2025
Afyon Cenaze İlanları: 10 Ekim 2025
Fatih Lisesinden Emekli Öğretmen Hayatını Kaybetti
Fatih Lisesinden Emekli Öğretmen Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar’da Çelik ve Daş Ailelerinin Acı Günü
Afyonkarahisar’da Çelik ve Daş Ailelerinin Acı Günü
Afyon Yüntaş’tan Muhteşem Zafer: Kuzeyboru’yu Devirdi!
Afyon Yüntaş’tan Muhteşem Zafer: Kuzeyboru’yu Devirdi!
Afyonkarahisar’da Bir İlk: AFSÜ’de Bu Ameliyatlar Başladı
Afyonkarahisar’da Bir İlk: AFSÜ’de Bu Ameliyatlar Başladı
Son Yorumlananlar
Bir Güne 20 Yıl Kaybetmek Adil mi? Adalet İçin 12 Ekim’de Meydandalar
Bir Güne 20 Yıl Kaybetmek Adil mi? Adalet İçin 12 Ekim’de Meydandalar
Afyonda semt pazarları hangi günler kuruluyor?
Afyonda semt pazarları hangi günler kuruluyor?
1923 Afyonspor’dan Çifte Transfer Hamlesi
1923 Afyonspor’dan Çifte Transfer Hamlesi
VALİ AZİZ YILDIRIM´DAN VEDA ZİYARETİ
VALİ AZİZ YILDIRIM´DAN VEDA ZİYARETİ

Ana Sayfa
Afyon Haber
Afyon İş İlanları
Gündem
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonketnHaber