Son Dakika: Muharrem İnce Adaylıktan Çekildi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmeyi düşündüğü iddialarıyla gündeme gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, canlı yayında açıklama yaptı. İnce, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, partisiyle yaptığı toplantı sonrası "çekilme" fikriyle ilgili "Düşünelim" dediği iddia edilmişti.

Siyaset arenasında büyük yankı uyandıran bu iddiaların ardından Muharrem İnce, kameraların karşısına geçti.

"45 Yılda Böylesini Görmedim"

Muharrem İnce, şu açıklamaları yaptı:

"40 yılı aşkın bir süredir siyasette hizmet verdim. Son 45 günde gördüklerimi, geçmiş 45 yılda hiç görmedim. Sahte dekontlar, sahte videolar... İsrailli bir porno sitesinden alınan fotoğraflarım üzerine konuluyor. Bu işleri FETÖ'cüler yapıyor.

Hiçbir emniyet mensubu, hiçbir savcı bu durumu soruşturmuyor. Hiçbir gazeteci de bunu yazmıyor. Yazanlar da FETÖ'cülere hizmet eder gibi yazıyor. 'Özel hayatın gizliliği' diyorlar. Bu özel hayat değil, iftira. Türkiye Cumhuriyeti devleti benim itibarımı koruyamamıştır."

"Adaylıktan Çekiliyorum"

Kaçak FETÖ'cüler ne kadar varsa hepsi bana saldırıyor. Onlarla her gün mücadele ettim. Pazar günü sandığa gidiyoruz. Memleket Partisi, Türkiye için önemlidir. Mecliste mutlaka temsil edilmeliyiz. Atatürkçüler mecliste olmalıdır. Memleket Partisi, Türkiye'nin sigortasıdır.

Her evden bir oy istiyorum Memleket Partisi'ne. Saraydan para aldığımda çekilemez diyenlere sesleniyorum. Adaylıktan çekiliyorum ve bunu memleket için yapıyorum. Eğer kaybederlerse suçu bana atmasınlar, bahane bulmasınlar

son dakika muharrem ince adaylıktan çekildi