Motosikletli Polis Memuru Emirhan Aramış Trafik Kazasında Şehit Oldu

TAKİP ET

Eyüp Sultan'da Cumartesi akşam saatlerinde motosikletiyle görevde olan polis memuru Emirhan Aramış, bir aracın karışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Genç yaşta hayata veda eden Aramışın acı haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Olay, Sakarya Mahallesi Silahtarağa Caddesi’nde saat 21.30 sıralarında yaşandı.

Alibeyköy istikametinde seyir halindeki bir otomobil ile Eyüp Sultan Polis Merkezi mülkiyetine bağlı motosikleti kullanan Emirhan Aramış çarpıştı. Çarpışma sonucu motosikletçi polis memuru çok ağır yaralanırken, motosiklette bulunan bir diğer polis memuru ise hafif yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Bezmi Alem Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ancak Emirhan Aramış, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Memleketinde Defnedilecek

Acı haber şehit polis memurunun memleketi Balıkesir’e ulaştığında büyük bir yasa neden oldu. Şehit memurun ailesi, kısa süre içinde İstanbul’a ulaşıp cenaze işlemlerine katıldı.

Bugün saat 11.00’da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde şehit Emirhan Aramış için bir tören düzenlendi. Törenin ardından cenazesi memleketine gönderildi ve burada toprağa verilecek.

Bakan Yerlikaya'dan Taziye Mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı yayımladı. Yerlikaya, "Şehit polis memurumuz Emirhan Aramış'a Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Aynı kazada yaralanan polis memurumuz Hasan Eker’e de acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

trafik kazası motosikletli polis Emirhan Aramış Şehit polis Eyüp Sultan Eyüp Sultan