Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde Trafik Zabıtasına Güçlü Kadın Katılımı!

TAKİP ET

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kadın istihdamına verdiği önemi bir adım daha ileri taşıyor. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla, trafik zabıta ekiplerine dahil olan 10 kadın personel, Manisa sokaklarında görev yapmaya başladı.

Bu gelişmeyle birlikte, erkek egemen iş kollarında kadın istihdamına vurgu yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, kadınları trafik zabıta alanında güçlü bir şekilde konumlandırıyor. Yeni göreve başlayan kadın trafik zabıta personellerine, İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Mustafa Ali Akgündüz tarafından trafik faaliyetleri konusunda özel bir eğitim verildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kadın istihdamına yönelik bu adımı değerlendirirken, yönetim ve istihdam anlayışlarında kadınlara verdikleri öneme vurgu yaptı. Başkan Ergün, Gerek yönetici kadrolarında, gerek sahada görev yapan ekiplerimizde kadın istihdamına özel bir önem atfediyoruz. Yeni göreve başlayan 10 kadın personelimiz, aldıkları eğitimlerin ardından Manisa sokaklarında aktif olarak görev yapacaklar. Kadın personellerimizin, erkek meslektaşları kadar başarılı ve özverili olacağına inancım tam. Her birine başarılar diliyorum şeklinde konuştu.