Afyonkarahisar Milletvekili Taytak, Balçıkhisar Köyü'nün 50 Yıllık Sorununu Çözdü

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Şuhut İlçesine bağlı Balçıkhisar Köyünün 50 yıldır çözülemeyen dere ıslahı sorununu çözdü.

Geçtiğimiz aylarda MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ı, MHP Şuhut İGM Üyesi Ali Altan ile birlikte TBMM'de ziyaret eden Balçıkhisar Köyü Muhtarı Dinnur Kavak, köyünün 50 yıldır çözülmeyen dere ıslahı sorunu ile ilgili destek istemişti. Milletvekili Taytak'ta, Ankara'da yapmış olduğu girişimler sonucunda Balçıkhisar Köyünün dere ıslahı sorununu çözüme kavuşturdu.

Taytak, dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi

Milletvekili Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Çoşkun Karaca ve Sabri Duysak, MHP Şuhut İlçe Başkanı Ali Durmaz ve MHP Şuhut İGM Üyesi Ali Altan ile birlikte Balçıkhisar Köyünü ziyaret ederek dere ıslahı çalışmasını köylüler ile birlikte yerinde inceledi.

Muhtar Kavak: "Vekilimiz sayesinde 50 yıllık özlemimiz sona erdi"

Balçıkhisar Köyü Muhtarı Dinnur Kavak, "Bu köyümüz için çok önemli bir konuydu. Yaklaşık 50 yıllık bir sorundu. Yıllardır köyümüzün özlemiydi. Biz çok memnunuz. Vekilimizden Allah razı olsun" dedi.

Vatandaşlar: "Vekilimizden Allah razı olsun"

Köy'de yaşayan vatandaşlarda projenin hayata geçmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vatandaşlar, "Sayın vekilimizden Allah razı olsun. 50 yıllık özlemimizi sona erdirdi" dedi.

Altan: "Köyümüzün en büyük sorunu çözüme kavuşmuş oldu"

Dere ıslahının yapımındaki süreci anlatan MHP Şuhut İGM Üyesi Ali Altan, "Köyümüzün en büyük derdini ortadan kaldırmış bulunuyoruz" dedi.

Kahveci: "Vekilimiz, Afyon'un sorunlarını çözüyor"

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, "Sayın vekilimizden Allah razı olsun. Afyon'daki bütün belde, köy, kasaba nerede yıllarca birikmiş problem varsa tamamını ilgilendi ve çözdü" dedi.

Afyonkarahisar Balçıkhisar Şuhut Mehmet Taytak