Zeybek'ten Vatandaşa Müjde: Afyon'da Halk Ekmeğine Zam Yok!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, Yüntaş Büfeleri'nde satılan ekmek fiyatlarında herhangi bir artış yapılmayacağını duyurdu. 250 gram ekmeklerin piyasa fiyatının 7.5 TL olmasına rağmen, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in direktifleri doğrultusunda, Yüntaş Ekmek'in fiyatı 5 TL olarak belirlendi ve aynı fiyattan satılmaya devam edileceği açıklandı.

Afyonkarahisar'da halk ekmeğine uygulanacak fiyat artışı, halk ekmek satış noktalarından biri olan YÜNTAŞ Halk Ekmek Büfeleri'nde gerçekleşmeyecek. Hijyen standartlarına uygun bir şekilde üretilen 250 gram ağırlığındaki ekmeklerin 5 TL'lik fiyatı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatıyla korunacak.

HALK EKMEĞİNE ZAM YOK POLİTİKASI DEVAM EDİYOR

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından işletilen YÜNTAŞ Halk Ekmek Fabrikası, halk ekmeğine yapılacak olan zam kararını durdurdu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in direktifleri doğrultusunda, 250 gram ağırlığındaki halk ekmeklerinin fiyatı 5 TL olarak belirlenerek, bu fiyat aralığında satılmaya devam edeceği belirtildi.

Karar hakkında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sağlıklı ve ekonomik olan halk ekmeklerinin tüketimini herkes için hedeflediklerini belirtti. Zeybek, "Hemşehrilerimiz için kaliteli ve uygun fiyatlı ekmek üretmeye devam edeceğiz. Resmi açılışı gerçekleşmemiş olsa da hizmete giren Halk Ekmek Fabrikası'nda ürettiğimiz 250 gram ekmeğimiz 5 TL'den satılmaya devam edecek. Vatandaşlarımız, Devrane, Anıtpark, No 03, Yeşilyol, İmaret ve Halk Ekmek Fabrikasının ön tarafta bulunan büfelerden ekmeklerini 5 TL karşılığında alabilirler. Şu an için zam yapmayı düşünmüyoruz." şeklinde konuştu.