Zeybek'ten İscehisar'a Sıcak Asfalt Müjdesi: Yeniden İnşa Hazırlığı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da İscehisar'a Sıcak Asfalt Müjdesi: Yollar Yeniden İnşa Ediliyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İscehisar ilçesinde başlatılan yollarda yürütülen sıcak asfalt çalışmalarına, belediye olarak destek vereceklerini belirtti. Zeybek, bu hamle ile İscehisar'daki alt yapı çalışmaları sebebiyle hasar gören yolların yeniden inşa edileceğini vurguladı.

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, yürütülen bu çalışmaların, ilçe halkı adına önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. Şahin, "Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızı, sıcak asfalt atarak yeniden inşa ediyoruz." sözleriyle süreci özetledi.

Şahin, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkürlerini ileterek, "Başkanımız değerli büyüğüm Mehmet Zeybek'e, başta sıcak asfalt çalışmaları olmak üzere, İscehisar ilçemize sağladığı desteklerden dolayı kendisine ve ekibine minnettarız. Şahsım ve ilçe halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

İscehisar'ın yollarının yeniden inşasının, hem sürücülerin hem de yayaların rahat bir şekilde ulaşım sağlamaları anlamına geldiğini hatırlatan Belediye Başkanları, belediye olarak yolların gördüğü hasarı gidermeye yönelik çalışmalara devam edeceklerinin de altını çizdiler.

Afyon İscehisar Mehmet Zeybek sıcak asfalt belediye başkanı