ZAFER HAFTASI ETKİNLİKLERİ AFİUM'DA SONA ERDİ

TAKİP ET

Büyük Taarruz'un 96. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Haftası etkinlikleri, Uluslararası Halk Oyunları Festivali'ne katılan ekiplerin Afium Outlet ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirdiği gösteriyle sona erdi.

                Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl 17.’si düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Festivali'nde, Akarçay ve Park Afyon'un ardından üçüncü ve son gösteri Afium Outlet ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

                Festival için ilimize gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Makedonya, Romanya, Bulgaristan, TÜFEM Ankara Halk Oyunları, Söke Belediyesi Halk Oyunları ekipleri ve Ankara Akademi Halk Dansları Topluluğu bu kez de Afium Outlet ve Eğlence Merkezi'nde sahne aldı.

 

                Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gösteride, ekipler kendi ülkeleri ve yörelerinin oyunlarını sahneledi. Kültürlerin kaynaştığı gecede, ekiplerin performansı izleyenlerden tam not altı. Afium Yönetimi de sahnelenen her oyunun ardından ekip liderlerine çiçek takdim ederek teşekkür etti.