Yücel Genç, Seçimlerin Yeni Bir Kurtuluş Savaşı Olduğunu Söyledi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Milletvekili adayı Yücel Gen, yaptığı açıklamada, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin normal bir seçim olmad...

Afyonkarahisar Milletvekili adayı Yücel Gen, yaptığı açıklamada, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin normal bir seçim olmadığını ve yeni bir Kurtuluş Savaşı mücadelesi vereceklerini söyledi. Kendisiyle birlikte ya terör örgütleri ve emperyalist güçlerin desteklediği partilerin iktidara geleceğini ya da "Her Şeyden Önce Türkiye" diyen Cumhur İttifakı'nın iktidara gelmesini belirtti. Yücel Gen, Atatürk'ün 'Ya İstiklal Ya Ölüm' sözüne benzeterek, bu seçimlerin yeni bir Kurtuluş Savaşı olduğunu ifade etti.

Hafta sonu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesi Sarık köyüne ziyarette bulunan Yücel Gen'i, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Gürışık, Başkan Yardımcısı Coşkun Karaca, Recep Yaman ve yönetim kurulu üyeleri de destekledi.

Sarık köyüne 150 araçlık bir konvoy ile giden Yücel Gen, büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Konuşmasında seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Gen, bir tarafta Cumhur İttifakı'nın vatanın bölünmezliği ve beraberliği için mücadele ettiğini, diğer tarafta ise Zillet İttifakı'nın terör örgütleriyle ve emperyalist güçlerle işbirliği yaptığını belirtti. Gen, seçmenleri vicdanlarıyla baş başa bırakarak, bu seçimlerin yeni bir Kurtuluş Savaşı olduğunu ve ya terör örgütlerinin siyasi uzantılarına ve emperyalist güçlere ülkeyi teslim edeceklerini ya da ülkelerini böldürtmeyeceklerini söyledi.