Yalı Çapkını Oyuncuları Sıkı Muhabbet'e Konuk Oldu!

TAKİP ET

Son dönemin popüler dizilerinden biri olan 'Yalı Çapkını'nın başrol oyuncuları Öznur Serçeler ve Doğukan Polat, 'Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet' programına konuk oldu. İkili, tanışma hikayelerinden aşk anlayışlarına kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Doğukan Polat'ın Çapkınlık İtirafları

Programda dönem dönem çapkınlık yaptığını itiraf eden Doğukan Polat, özellikle sosyal medyanın bu konuda riskleri olduğuna dikkat çekti. Sosyal medya üzerinden gelen ahlaksız teklifler ve fotoğraflar konusunda açıklamalarda bulunan Polat, bu durumun zorlayıcı olduğunu ifade etti.

Öznur Serçeler'in Aşk ve Sosyal Medya Hakkındaki Görüşleri

Aşka inancını vurgulayan Öznur Serçeler, sosyal medya üzerinden gelen ahlaksız paylaşımlara karşı da durduğunu belirtti. Tanımadığı kişilerin bile bu tür paylaşımları kendisine atabildiğini ancak asla çapkın biri olmadığını ifade etti. Aşk konusunda ise Serçeler, birine baktığında her şeyiyle hoşuna gidiyorsa bu kişinin aşk olduğuna inandığını söyledi. İlk randevuda karşı tarafın çok konuşmasının ise tahammül edemeyeceği bir şey olduğunu ekledi.

İkilinin Dizi Öncesi Tanışmaları

Öznur Serçeler ve Doğukan Polat, 'Yalı Çapkını' dizisi öncesinde birbirlerini tanımıyorlardı. İkilinin ilk buluşması bu projede gerçekleşti ve Doğukan Polat, partneri olarak Öznur Serçeler ile çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

'Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet' programının yeni bölümleri her cuma saat 14.00'te Hürriyet YouTube kanalında yayınlanıyor.