Vatandaşlardan aday adayı Yurdunuseven'e yoğun ilgi

TAKİP ET

AK Parti milletvekili aday adayı İbrahim Yurdunuseven seçim çalışmalarını hızlandırdı. Şuhut, Çobanlar ve İhsaniye ilçelerini ziyaret eden Yurdunuseven, 'AK Parti olarak bu milletin hizmetkârıyız' dedi.

AK Parti milletvekili aday adayı İbrahim Yurdunuseven basın kuruluşlarını ziyaretlerinin ardından ilçelerde saha çalışması yaptı. Şuhut, Çobanlar ve İhsaniye AK Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Yurdunuseven vatandaşların gösterdiği ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür etti.

 

“İyi bir oy oranı ile daha istikrarlı bir Türkiye”

 

Ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan Yurdunuseven, “AK Parti olarak her daim ziyarete ve istişarelere önem veren bir parti olduğumuzu vurguladık ve bunu da her defasında yapmış olduğumuz ziyaret, istişare toplantılarında gösterdik. Biz sadece seçim dönemi değil, seçimden önce de gece gündüz demeden var gücümüzle çalıştık ve vatandaşlarımızın dertlerini sıkıntılarını dinledik. Yapılması gereken işlerde hızlandırılması gereken projeler de elimizden gelen ne varsa yaptık. Bundan sonra da yapmaya gayret göstereceğiz. Anadolu insanı her türlü yatırımın en iyisine en güzeline layıktır. Bu yüzden yatırımları takip ediyor, çalışmaları yerinde inceliyor ve ilçe başkanlıklarına yapmış olduğumuz ziyaretlerde istişarelerde bulunuyoruz. Biz AK Parti olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe başarıların devamı gelecektir. AK Parti’nin milletine sunduğu hizmetleri herhangi bir karşılık beklemeden yapması AK Parti’yi her defasında iktidara taşıyor. Biz AK Parti olarak bu milletin hizmetkarlarıyız. Ecdadımızdan bize kalan mirasın ağırlığı ile daha çok çalışacak ve dünyada en büyük ilk 10 ekonomiye gireceğiz. Bunun için de iyi bir oy oranına ihtiyacımız olacak. Bu oy oranı ile daha istikrarlı bir Türkiye tablosu ortaya çıkacaktır” dedi.

 

Yurdunuseven’e ziyaretlerde vatandaşların ilgisi yoğun oldu.