Uşak'ta Çarpışan Otomobil ve Kamyon: 1 Ölü, 3 Yaralı

TAKİP ET

Uşak ilinin Banaz ilçesinde gerçekleşen bir trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, üç kişi ise yaralandı. Söz konusu kaza, bir kamyonla bir otomobilin çarpışması sonucunda meydana geldi.

Uşak Haber: Uşak'taki Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

Yolda Korkunç Çarpışma

Kaza, 22 yaşındaki M.A.'nın yönetimindeki 64 ABM 731 plakalı kamyonun, Uşak'ta karşı yönden gelen ve 50 yaşındaki Mehmet Cantürk tarafından kullanılan 64 FP 194 plakalı otomobille çarpışması sonucu gerçekleşti. Tragik kazaya dair ihbarları alan yetkililer, olay yerine hızla 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekiplerini sevk etti.

Otomobil Sürücüsü Hayatını Kaybetti: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Gelen sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk kontrollerin ardından, otomobil sürücüsü Cantürk'ün hayatını kaybettiğini tespit etti. Bir yandan da kazada yaralanan otomobil içindeki 3 kişiye ilk müdahale yerinde yapıldıktan sonra yaralılar, Banaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi alındı.

Kamyon Sürücüsü Gözaltına Alındı

Kazada karışan kamyonun sürücüsü olan M.A., olayın ardından yetkililer tarafından gözaltına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

uşak trafik kazası uşak haber mehmet cantürk trafik kazası mehmet cantürk