Türkiye'nin yatırımcı bilgi merkezi açıldı

TAKİP ET

Proje 51'i Erzurum da olmak üzere 232 kişiye istihdam oluşturacak

Ülkemizde gayrimenkul üzerine proje yürüten tüm kurumlarca pazarlanan gayrimenkulleri, uydu görüntüleri üzerinden yerli ve yabancı yatırımcıların beğenisine sunacak olan projenin bir diğer amacı; Bilgisayar, tablet ve mobil cihazlar yardımıyla yatırımcıların, yatırım sahası bulma problemlerine çözüm sunmak olacak. Proje 51’i Erzurum da olmak üzere 232 kişiye istihdam oluşturacak.

 

YATIRIMCI ZAMANDAN TASARRUF SAĞLAYACAK 

Yatırımcılar için Emlak Bilgi Sistemi şeklinde rehber olabilecek tarzda, sadece satılık veya kiralık arsa tarla ile sınırlı kalmaksızın, daire, işyeri, turistlik tesis, imalathane, fabrika gibi tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek Web Portalı olan Kral İlan Web sitesinden ücretsiz hizmet verecek. 

 

YATIRIMCILARA TEMATİK GÖSTERİM DESTEĞİ SUNULACAK 

Yatırımcıların aynı altlık üzerinde tüm proje ve uygulamaları görmeleri sağlanarak istenilen amaca uygun yatırım sahasının hızlıca bulunması, bu sayede yatırımların biran evvel hayata geçirilmesi, istihdamın artırılması, atıl durumdaki kamu arazilerinin ekonomiye kazandırılması sağlanacak.

 

YATIRIMCIYA GÜNCEL UYDU HARİTASI VE COĞRAFİ KOORDİNATLARDA SEÇİM YAPMA DENEYİMİ SUNULACAK 

Yatırımcılar Google haritası üzerinden Kral İlan Web sitesinden  maksimum düzeyde doğru yatırım kararlarının alınması, ekonomik kaynakların daha verimli ve etkili bir şekilde kullanılması sağlanacak. Yatırımcı farklı ülkelerde dahi olsa Uydudan GÖR BEĞEN SEÇ AL yöntemi ile yatırımlarını gerçekleştirebilecek. En ucuz en uygun daire işyeri ve arsalar yatırımcısını bekliyor olacak.