Tıp öğrencisi Onur Alp Eker ölü olarak bulundu!

TAKİP ET

Tıp öğrencisi Onur Alp Eker ölü olarak bulundu!. Ankara Pursaklar'da bayramın 1. günü kaçan koyunun peşinden giden ve geri dönmeyen 19 yaşındaki tıp öğrencisi Onur Alp Eker umutlu bekleyiş sürerken acı haber geldi.

Ankara Pursaklar'da Kurban Bayramı'nın 1. günü kaçan kurbanlığını bulmak isterken kaybolan 19 yaşındaki Onur Alp Eker, emniyet kameralarına yansıdığı görüntülere yakın bir bölümde ölü bulundu.

Eker'in bulunması amacıyla dün gece geç saatlerde ara verdiği çalışmalara bu sabah tekrar başlandı. Ekipler, Eker'in kaybolduğu alandaki çalışmalara havadan ve karadan devam ederken, akşam saatlerinde Çalseki mevkisinde Eker'in cansız vücuduna ulaşıldı.

Onur Alp Eker olayında neler yaşandı?
Edinilen verilere göre; Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Onur Eker, bayram tatili amacıyla annesiyle dedesi Zühtü Erdoğan'ın yanına geldi. Onur ve dedesi, bayramın birinci günü kurbanlık koyunu kesmek amacıyla ahırdan çıkarırken koyun kaçarak dağlık alana doğru koşmaya başladı. Onur ve dedesi, koyunun peşinden gitti. Dede Erdoğan, geri dönüp kamyonetini alarak koyunun önüne geçmek amacıyla değişik bir yoldan giderken, Onur ise dağlık alanda koyun ile bir arada kayboldu.

Aranan Onur Alp Eker'in cansız bedenine ulaşıldı . Olayla ilgili soruşturma başlatıtıldı

onur alp eker onur alp eker son dakika onur alp eker bulundu onur alp eker neden öldü onur alp eker bulundu mu