Tesettür Giyimde Bu Sezon Tasarım Ferace Modelleri Dikkat Çekiyor

TAKİP ET

Tesettür giyim bu sezonda oldukça iddialı ürünler ile hanımların beğenisine sunuluyor

Tesettür giyim bu sezonda oldukça iddialı ürünler ile hanımların beğenisine sunuluyor. Pek çok modelin bir arada sunulduğu tasarımlar oldukça renkli ve bir o kadar da iddialı seçimlerden oluşuyor. Özellikle tesettür giyimin olmazsa olmazlarından oluşan ferace modellerinde bu sezon tasarım ürünler oldukça dikkat çekiyor. Ferace modellerinde artık sadece klasik tasarımların olmaması bu modelleri daha çok tercih edilir kılıyor. Özellikle tesettür giyimi tercih eden hanımlar dış giyim modeli olarak sıradan ürünler yerine tasarım ürünleri kullanmayı tercih ediyor. Tasarım feraceler hem genç yaş kategorisi için hem de yetişkin yaş kategorisi için en sık satışa sunulan ürünlerin başında yer alıyor.

 

Bu Sezon En Çok Tercih Edilen Ferace Modelleri Nelerdir?

 

Ferace artık en çok kullanılan ürünlerden biri olarak tesettür giyimin en önemli parçalarından biri haline gelmiştir. Bu nedenle farklı ürünleri kullanmayı seven tesettür kullanan hanımlar birden fazla ferace modeli seçimi yaparak farklı zaman dilimlerinde kullanmayı tercih ediyorlar. Özellikle bu sezon en sık tercih edilen ferace modelleri arasında desenli ve etek detaylı feraceler yer alıyor. Klasik modellerin aksine bu sezon feracelerdeki küçük dokunuşlar ve kol ve eteklerdeki detaylar dikkat çekiyor. Özellikle koyu renklerin dışındaki renk özellikleri de ferace modellerine ayrı bir özellik katıyor. Haki yeşiller, kiremit tonları, mavi ve tonlarının da sık kullanıldığı tasarımlar hanımların en çok tercih ettiği renk seçenekleri arasında başı çeken ürünler olarak sıkça rağbet görüyor. Yarasa kol feraceler, yaka desenli ve düğmeli tasarımlar, etek bölümü pliseli ürünler en sık tercih edilen ürünler olarak rağbet görüyor.

 

Ferace Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

 

Ferace seçimi yaparken en çok dikkat edilmesi gereken detaylardan birisi de feracenin gereğinden fazla uzun olmamasıdır. Ferace hem tasarımına hem de rengine göre seçildiğinde hanımların üzerinde şıklığını daha çok ortaya koyan bir modeldir. Bu nedenle ferace seçimi yaparken nasıl bir model olduğu oldukça önemli bir detaydır. Kilo konusunda fazlalığı olan hanımlar hareketsiz ve sade desenli seçimler yapmalıdırlar. Özellikle beli kemerli tasarımlar daha çok önerilen ürünler arasında yer almaktadırFerace seçiminde etek ve kol detayları da dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli unsurdur. Özellikle gereğinden fazla uzun etek ve kol detayı ferace modelini hem kullanışsız bir ürün haline getirecek hem de istenilen şıklığın önüne geçecektir. Eğer sizlerde daha kaliteli ferace modelleri tercih etmek istiyorsanız ve şıklığınızı en sıra dışı ürünler ile perçinlemek istiyorsanız https://www.terzidukkani.com.tr  adresinden dilediğiniz ürünleri tercih edebilirsiniz.