Tatile giden Burak mola yerinde hayatını kaybetti

TAKİP ET

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde bir benzin istasyonun otoparkında Burak K. isimli genç araç içerisinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden gencin Ankara'dan Marmaris'e tatil için seyahat ettiği öğrenildi

Aydın Haber: Üzüzü olay Aydın-Muğla Karayolu’nda bulunan bir benzin istasyonu otoparkında gerçekleşti. İddiaya göre, Ankara’da kuaförlük yaptığı bilgisine ulaşılan 26 yaşındaki Burak K. arkadaşı ile birlikte Marmaris’e tatil yapmak için yola çıktı.

Araç kiralama firmasından kiraladıkları otomobil ile Efeler’e gelen 2 arkadaş, saat 22.30 civarında mola için bir akaryakıt istasyonu otoparkına dinlenmek için giriş yaptılar. Akaryaıt tesisinde otomobil içerisinde bir süre uyuyup dinlendikten sonra sabah 05.30 sıralarında arkadaşı Burak K'yı uyandırmak istedi. Ancak arkadaşını uyandıramayan arkadaşı durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Burak K.'nın araç içerisinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Emniyet ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Burak K.’nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için Hastaneye kaldırıldı.

tatil mola yerinde öldü aydın haber