Sportif Direktör Kumsal Yıldız Koronovirus Nedeniyle Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Koranavirüs can almaya devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3'üncü Lig ekibi Ağaköyspor Kadın Futbol Takımı Sportif Direktör Kumsal Yıldız, Bursa'da Corona Covid-19 virüsü sonucu yaşama veda etti

Bursa temsilcisi, resmi sosyal ağ hesabından yapmış olduğu yeni bir açıklamayla haberi duyurdu. Açıklamada, Yıldız’ın dün akşam 17.05 itibarıyla hayatını kaybettiği belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamada,
“TFF Kadınlar 3. Lig takımlarından Bursa Ağaköyspor Kulübü Oyuncu İzleme ve Sportif Direktörü Kumsal Yıldız’ın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Kumsal Yıldız’a Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri, Ağaköyspor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz günlerde Sportif Direktörlük görevine getirilen Yıldız, Koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Eski bir futbolcu olan Yıldız, ayrıca psikologluk da yapıyordu.

kumsal yıldız kumsal yıldız kaç yaşında kumsal yıldız kimdir kumsal yıldız yaş kumsal yıldız ağaköy koranavirüs türkiye haber bursa haber bursahaber