Sandıklı'da Teknoloji ve tasarım öğretmeni Sperlik hediye etti

TAKİP ET

Sandıklı'da Teknoloji ve Tasarım öğretmeni olarak görev yapan Ali Eren, kendi imkanları ile imal ettiği koruyucu siperlikleri Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Sandıklı Zabıta personellerine hediye ederek bu zor süreçte Sandıklı Belediyesi'ne verdiği desteği dile getirdi.

Sandıklı'da Teknoloji ve Tasarım öğretmeni olarak görev yapan Ali Eren, kendi imkanları ile imal ettiği koruyucu siperlikleri Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Sandıklı Zabıta personellerine hediye ederek bu zor süreçte Sandıklı Belediyesi’ne verdiği desteği dile getirdi.

Sandıklı'da Teknoloji ve tasarım öğretmeni Sperlik hediye etti 


Uzun süreden beri Sandıklı'da  sanatsal faaliyetlerine devam eden Ali Eren, Başkan Mustafa Çöl’ü Belediye makam odasında ziyaret ederek, kendi ürettiği koruyucu siperlikleri Çöl'e hediye etti.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Öğretmen arkadaşımız sağ olsun bizleri bu süreçte unutmayarak desteğini göstermiş oldu. Şahsım ve sahada çalışan Zabıta Müdürlüğü personellerimizi adına kendilerine bu nazik hediyesi için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah el ele vererek bu süreci atlatacak, eski hareketli günlerimize en kısa sürede döneceğiz.” şeklinde açıklama yaptı .


sandıklı belediyesi sperlik