Sandıklı Belediye Başkanı, Bizim için değerlisiniz

TAKİP ET

SANDIKLI Belediye Başkanı Mustafa Çöl Bizim belediyecilik anlayışımızda geçen altı yılda olduğu gibi çalışanlarımızı hiçbir zaman mağdur etmemek yatıyor dedi

Bilindiği üzere ülkemizde yaşanan virüs salgını dolayısı ile halkımızın sağlığını koruma noktasında pek çok tedbir hükümetimizin tarafından alınarak yürürlüğü girmiştir.

Alınan bu tedbirler kapsamında Türkiye’nin pek çok yerinde olduğu gibi ilçemiz Sandıklıda’da Sandıklı Belediyesine ait iş yerleri alınan bu tedbirler doğrultusunda ikinci bir emre kadar kapanmış ve faaliyetlerine ara vermiş bulunmaktadır.

Bu nedenle bazı personellerimiz “Kısa Çalışma Ödeneği”ne başvurarak hükümetimizin verdiği haklardan yararlanmaktadır. Bunun beraberinde kriterleri tutmadığı için kısa çalışma ödeneğinden faydalanamayan çalışanlarımızın mağdur olmamaları ve bu süreci kayıpsız atlatmaları için Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda kendilerine aylık 1,700 TL yardım yapılmasına karar verilmiştir.

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Başkan Mustafa Çöl; “Bizim belediyecilik anlayışımızda geçen altı yılda olduğu gibi çalışanlarımızı hiçbir zaman mağdur etmemek yatıyor. Belediye olarak bizler çalışanlarımızın ihtiyaçlarını gidermezsek, her şeyden önemlisi maaşlarını veremezsek, onlara kol kanat geremezsek o koltukta oturmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.

Bizler icraatlarımızı vatandaş ve personel odaklı yapıyoruz. İnşallah bu süreçten birlik ve beraberlik içinde çıkarak dosta düşmana gücümüzü göstereceğiz. Bütün personellerimize hayırlı olmasını diliyor, yurttaşlarımıza sağlık ve sıhhat diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

sandıklı belediye başkanı mustafa çöl sandıklı haber sandıklıhaber