Polis Memuru Bilgehan Erdoğan hayatını kaybetti

TAKİP ET

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Gururu Bilgehan Erdoğan, Kalp Krizi Geçirerek Yaşamını Yitirdi

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Bilgehan Erdoğan, Konya'daki evinde istirahatli olduğu sırada geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı. Türk polis teşkilatına yıllarını adamış bir kahraman olan Erdoğan'ın vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Bilgehan Erdoğan: Emniyet Teşkilatının Güvendiği Bir İsim

Polis Memuru Bilgehan Erdoğan, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparak emniyet teşkilatının güvendiği bir isim olmuştur. Görevindeki özverili çalışmaları ve mesleğine duyduğu bağlılıkla tanınan Erdoğan, Beyşehir halkının sevgisini kazanmış bir polis memuru olarak biliniyordu.

Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

Bilgehan Erdoğan'ın ani ve beklenmedik vefatı, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü personelini ve şehirdeki vatandaşları derinden üzdü. Erdoğan'ın evinde istirahat halindeyken geçirdiği kalp krizi, hayatını kaybetmesine neden oldu. Olay, yakın çevresinde şok etkisi yarattı.

Cenaze Töreni ve Defin Yeri

Bilgehan Erdoğan'ın cenazesi, 5 Aralık 2023 Salı günü Isparta Şarkikarağaç ilçesi Fele köyünde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecektir. Polis memurunun vefatı, Beyşehir ve çevresinde büyük bir üzüntü yarattı.

Polis Memuru Bilgehan Erdoğan'ın ailesine, mesai arkadaşlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz. Allah rahmet eylesin.