Özgül Termal Afyonkarahisar'a değer katmaya devam ediyor!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da termal turizmin önde gelen isimlerinden Özgül Termal İşletmesi yönetimi basın mensupları ile bir araya geldi.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesi Gazlıgöl Beldesinde 14 yıldır faaliyetlerini sürdüren Özgül Termal yönetimi basın mensuplarını düzenlediği yemekte misafir etti.

Düzenlenen programa Afyonkarahisar'da görev yapan Radyo, Televizyon, Gazete ve İnternet Haber siteleri yöneticileri katıldı

Gerçekleşen toplantıda açıklamalarda bulunan Özgül Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özgül açıklamasında şu ifadelere yer verdi.  Bizler Eskişehir’de ticari faaliyetlerine devam eden bir firmayız. 2008 yılında Özgül Termal olarak Gazlıgöl Yaylabağı beldesine yatırım yaparak faaliyetimize başladık.  Tesisimizde şu anda 600 oda ve 28 villamızla hizmetimize devam etmekteyiz.  Özgül Termal bölgenin en büyük tesislerindendir. Bizler devremülk olarak satışlarımızda gerçekleştirdik.  Devremülk alanların tapularınıda verdik.  Amacımız termal tesisimizde misafirlerimize en iyi hizmeti sunmaktır dedi.  

EN UYGUN FİYATLARLA KALİTELİ HİZMET VERİYORUZ

Özgül Termal İşletme Müdürü Hakan Siyah'da gazetecilere yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. Geçtiğimiz yıl tesisimizde 12 bin kişiyi misafir ettik. Türkiye'nin değişik illerinden ve yine yurtdışından misafirlerimiz yoğunluktadır.  Gazlıgöl termal suyunun kıymetini bilmeliyiz. Vatandaşlarımız bu şifalı sulardan mutlaka yararlanmalıdır. 2022 yılında il dışından ortalama 4 bini geçik misafiri tesisimizde ağırladık. Bizler işimizi layıkıyla yapmayı kendimize amaç edindik. En uygun fiyatlarla en kalite hizmeti nasıl veririz düşüncesiyle çalışmlarımızı sürdürüyoruz. Bizlerde Özgül Termal olarak herkesi termal tesisimize davet ediyoruz dedi. 

Samimi bir ortam içerisinde gerçekleşen toplantı hatıra fotoğrafı ile sona erdi.




özgül termal özgül termal afyon özgül termal tatil köyü özgül termal sahibi kim