Oto Satış Sonrası Hizmeti OoAutos ile Bir Arada

TAKİP ET

Otomobil satış sonrası hizmetleri sunmakta olan OoAutos, yenilikçi ve teknolojik bir uygulamadır.

Otomobil satış sonrası hizmetleri sunmakta olan OoAutos, yenilikçi ve teknolojik bir uygulamadır. OoAutos Teknoloji A. Ş. Tarafından geliştirilmiştir ve oto satış hizmetlerinin dijitalleştirilmesini sağlamaktadır. Uygulama iOS ve Android işletim sistemlerine sahip cihazlar tarafından ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir.

Araç sahipleri, kurumsal firmalar ve oto bakım hizmeti sunan bayileri bir araya getiren uygulama; sahip olduğu özellikler ile dikkat çekmektedir. Sizler de uygulamayı indirebilir ve uygulama tarafından sunulan avantajlardan yararlanabilirsiniz.

OoAutos’un Sunduğu Hizmetlerden Zahmetsizce Yararlanın

OoAutos, İstanbul Üniversitesi INOGATE süreçlerinden geçmiş ve tam not almıştır. Ayrıca Türkiye’nin ilk dijital otomobil asistanıdır. Uygulama ile hem araç sahiplerine hem de kurumsal firma ile bayilere hizmet sunulmaktadır. Sunulan hizmetlerden yararlanılabilmesi için uygulamanın cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Uygulama ile ne yapabilirsiniz?

·        Araç sahibiyseniz sizlere sunulan oto bakım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Oto lastik, oto bakım, vale, otopark, kiralama gibi hizmetlerden ihtiyaç duyduklarınızı talep edebilirsiniz. Konumunuza en yakın bayiyi seçebilir, QR kod ile ödeme yaparak talep ettiğiniz hizmete zahmetsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

·        Kurumsal firmaysanız eğer şirket araçlarının oto bakım hizmetlerini en yakın bayiler üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca şirket araçlarına ne zaman bakım uygulandığını öğrenebilir, hizmet sürecini takip edebilirsiniz. Böylelikle giderlerinizin %35 oranında azalmasına katkıda bulunabilirsiniz.

·        İş ortağı olabilir, yeni müşteriler bulmak için uygulamayı kullanabilirsiniz. Ayrıca işletme gelirlerini arttırabilir, temassız ödeme seçenekleriyle müşterilerinizin ödemelerini güvenli bir şekilde yapmasını sağlayabilirsiniz.

İşletmeniz için En İyi Adımı OoAutos ile Atın

Uygulamanın sunduğu en önemli hizmetlerden bir tanesi de işletmelere sunulan avantajlardır. İş ortağı olarak oto bakım hizmetlerinizin geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Sizlere sunulan seçenekler ile potansiyel müşterileriniz kısa sürede gerçek müşterileriniz haline gelmekte ve satış oranlarınızı arttırma şansı elde edebilmektesiniz.

Ayrıca kampanyalarınızı müşterilerinize tek bir uygulama üzerinden ücretsiz bir şekilde sunabilirsiniz. OoAutos ile markanızın reklamını hızlı, kolay ve efektif bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede kısa sürede daha çok müşteriye ulaşarak markanızın değerini arttırabilirsiniz. www.ooautos.com, bir uygulamadan çok daha fazlasıdır ve sizlere pek çok avantajlı seçenek sunmaktadır.

ooautos ooautos nedir ooautos oto yıkama ooautos şubeleri ooautos istanbul