Oto Ekspertiz

TAKİP ET

TÜV SÜD D-Expert Ankara'da faaliyete başladı ve Oto Ekspertiz istasyonu cihazlarını almak için firmamızı tercih etti…

TÜV SÜD D-Expert Ankara’da faaliyete başladı ve Oto Ekspertiz istasyonu cihazlarını almak için firmamızı tercih etti…

Avrupa’nın en büyük oto alım-satım merkezi olan OTONOMİ, Oto ekspertiz yapmak için gerekli olan ekipmanların tamamını firmamızdan temin etmiştir. Resimlerini görmek için tıklayın…

Cihazlarımız orijinal ITALYAN malı olup, yayınlanacak olan yeni ekspertiz yasasında istenecek TSE kalibrasyonlarından geçecek hassasiyete sahip cihazlardır.

Yasa çıktığı zaman sıkıntı yaşamamak için, standartlara uygunluk belgelesi, TSE ve CE belgesi olmayan cihazları almamanız tavsiye olunur.

Oto Ekspertiz cihazı mı almak istiyorsunuz ? Doğru adrestesiniz. Şu ana kadar 262 adet oto ekspertiz istasyonu ve 300 den fazla Özel Araç Muayene istasyonu kurduk. Müşteri listemizi yukarıdaki menüde REFERANSLAR linkine tıklayarak görebilirsiniz.

TSE’ye müracaat eden tüm müşterilerimiz kalibrasyon kontrollerinden geçerek HYB Belgesi almışlardır.

Satmış olduğumuz tüm cihazlar için TSE kontrollerinden geçme garantisi veriyor ve cihazlarımızın bu kontrollerden geçmesi için hiç bir parça ve aksesuar değişmesine gerek olmadığını garanti ediyoruz.

Kurulduğumuz günden beri 32 yılı aşkın süredir sadece otomobil servis cihazları satış ve servis hizmeti vermekteyiz ve 27 adet elamanımız ile Türkiye’nin her yerine en hızlı servis veren firma olduğumuzu iddia ediyoruz. Bu iddiamızı referans listesindeki müşterilerimize sorarak doğrulayabilirsiniz.

http://www.otoekspertiz.com.tr/