Nilüfer'de 'Başkan Burada' buluşmalarına start verildi

TAKİP ET

Bursa'da Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem pandemi nedeniyle uzun vakit ara verilen 'Başkan Burada' buluşmalarına yeniden start verdi 

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde  "Başkan Burada" buluşmalarının ilk durağı Balat Mahallesi oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, muhtarlık, aile sağlığı merkezi ve bayan derneğinin yer alacağı hizmet binasını kısa vakitde hizmete açacaklarını belirtti.

Periyodik Aralıklarla mahalleleri ziyaret ederek problem ve hizmet taleplerini yerinde araştıran ve vatandaşın ayağına giderek isteklerine kulak veren Başkan Erdem, pandemi samanında online uygulanan mahalle buluşmalarını uzun bir aradan sonra yine yüz yüze yapmaya başladı.

İlk olarak Balat Mahalle Muhtarı Ersin Yetik ile görüşen Başkan Erdem daha sonra muhtarlık binası önündeki mahalle meydanında vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgedeki yurttaşların en büyük isteği budama atıklarının toplanması tarafında oldu. Başkan Erdem de budama atıklarının ilkbahar ve sonbaharda tespit edilen tarihlerde yapıldığını belirterek, bu dönemler dışında budama yapanların da atıklarını Alaaddinbey Mahallesi’ndeki toplama alanına götürebileceğini belirtti.

Balat sakinlerinin asfalt isteğine de olumlu cevap veren Başkan Erdem, gereksinim duyulan bölgelerde uygulama dahilinde asfalt çalışması yapılacağını söyledi. Başkan Turgay Erdem, Mahalle Muhtarı Ersin Yetik ve alakalı bürokratlarla Balat Mahallesi’ne uygulanan aile sağlığı merkezi, muhtarlık ve bayan derneği binasının olduğu hizmet binasını da gezerek, son çalışmalar ve eksiklikler ile alakalı bilgi aldı. Buradaki hizmet binasını yakın vakitte hizmete açacaklarını bildiren Başkan Erdem, Balat’ta çocuklarla da buluşarak sohbet etti.