Muharrem Aygün Son Yaz dizisinde komiser rolüyle yer aldı

TAKİP ET

Müzisyen Muharrem Aygün FOX TV'de yayınlanan 'Son Yaz' isimli dizi çekimlerinde komiser rolüyle yer aldı.

Aslen Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinden olan Müzisyen Sanatçı Muharrem Aygün bir taraftan müzik çalışmalarına devam ederken bir taraftanda FOX TV‘de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ‘Son Yaz’ isimli dizi çekimlerinde komiser rolüyle yer aldı.



Son Yaz dizisinin çekimleri Çeşme’de devam ediyor. Dizi için kamera karşısına geçen Aygün hem Afyonkarahisar'lı hemşehrileri tarafından hemde takipçileri tarafından da büyük bir ilgiyle izleniyor. 

MUHARREM AYGÜN KİMDİR?
Muharrem Aygün 1981 yılında Isviçre Glarus'da dünyaya gözlerini açtı. 5 çocuklu gurbetçi bir ailenin en büyük çocuğudur. Aslen Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindendir. İlkokulu İsviçrede orta ve liseyi Bolvadin de tamamlamıştır. Evli ve 2 evlat sahibidir. İzmirde ikamet etmektedir. 



SON YAZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR ? 
Son Yaz dizisinde; idealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay),8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın'dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara'nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir.

muharrem aygün son yaz fox tv