Muhammet Mısırlıoğlu Deprem Bölgesinde!

TAKİP ET

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların yaralarını bir nebze hafifletmek için deprem bölgesine gitti.

Tarihin en büyük deprem felaketlerinden biri sonrasında yaraları sarmak için İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı harekete geçti. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet, acil ihtiyaçlar olarak listelenen; bebek bezi, battaniye, ısıtıcı, çorap, mont, eldiven, uyku tulumu, su, hijyen malzemeleri, bot, çizme, ayakkabı, içlik takımı, bere, tuvalet kâğıdı, pil, konserve ve yastık gibi birçok yardım malzemesini bizzat ihtiyaç sahiplerine teslim etti. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yardım toplama merkezi oluşturuldu. Deprem bölgelerine gönderilmek üzere İYİ Parti Afyonkarahisar İl ve İlçe Teşkilatlarının katkılarıyla hazırlanan acil yardım malzemeleri tırlar ile gönderildi.

Başkan Mısırlıoğlu Deprem bilimcilerinin ifadesiyle dünya tarihinin en büyük afetlerinden biriyle karşı karşıyayız. Afyon teşkilatımız tüm imkânlarını seferber etmiş durumda. İlk günden beri yardımlarımız sürüyor. Gün, birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür. Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Buraya depremzede vatandaşlarımızın acılarına ortak olmak ve ihtiyaçlarını tespit etmek için geldim.’’ 

Afyon İyi Parti Muhammet Mısırlıoğlu İyi Parti Afyonkarahisar Afyon Haber Afyonhaber Afyon haberleri