Milli Dayanışma Kampanyasına Bahçeli'den 5 Maaş, Taytak'tan 1 Maaş Bağışı

TAKİP ET

Türkiye'de devam eden zorlu süreçte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek her geçen gün artıyor. Bu destekler arasında öne çıkan isim, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldu. Bahçeli, kampanyaya tam 5 maaş bağışlayarak örnek bir adım attı.

Bahçeli'nin ardından MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak da bu dayanışma hareketine katıldı. Taytak, 1 aylık maaşını bağışlayarak kampanyaya destek verdi. Devletin yanında olduklarını belirten Milletvekili Taytak, "Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına ilk destek veren genel başkan olmuştur. Genel başkanımız bu kampanyaya 5 maaşıyla destek vermesinin ardından ben de 1 aylık maaşımı bağışlayarak kampanyaya katılmak istedim. Ülkemizin bulunduğu bu süreçte devletimizin şimdiye kadar yanında olduk ve bundan sonra da yanında olacağız" dedi.

Bahçeli'nin çağrısı üzerine gerçekleşen bu bağışlar, Türkiye'nin birlik ve dayanışma içinde zorlukları aşma iradesini yansıtıyor. Genel Başkan Bahçeli, "İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız. Ben sen yok, biz varız. Çetin şartları omuz omuza birlikte göğüsleyeceğiz. Nitekim biz Türkiye’yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. Kovid-19’a asla teslim olmayacağız" şeklinde konuşarak tüm vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.