Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Sel Bölgesinde!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde büyük bir sel felaketini derinden yaşayan Kastamonu'da ziyaretlerde bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ziyaretler ardından bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven "Devletin bütün kurumları afet yerinde insanüstü bir gayretle çalışıyor. En kısa sürede hayatını normale döndüreceğiz." dedi. 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, büyük acıların yaşandığı, bütün ülkeyi derin bir hüzne boğan sel felaketi ardından Kastamonu Hanönü, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerinde araştırmalarda bulundu. Burada vatandaşlarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten Yurdunuseven; "Kastamonu'da yaşanan sel felaketi hepimizi derinden sarstı. Yangın felaketinin ardından da bu tür bir felaketi yaşamakta bütün ülkemizi derinden üzdü. Yaşanan felaket ardından süratli bir şekilde felaketin yaşandığı bölgelere alakalı bütün ekipler ulaşarak gerekeni yaptı. Hanözü'nün köylerinde, Bozkurt ve Çatalzeytin'de çalışmalar süratle sürüyor. Yolların nerdeyse tamamı tekrardan hizmete açılmış durumda. Tarlaları zarar gören çiftçilerimizin zarar teşhis çalışmaları ilçe tarım müdürlüklerimiz aracılığıyla yapılıyor. Afyonkarahisar İl Özel İdaremizin, Afyonkarahisar Belediyemizin araçları ve personeli Çatalzeytinde canla başla çalışıyor. Yine Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek'te burada gece gündüz büyük bir özveriyle çalışmalarını  sürdürüyor. Nihayetinde istisnasız devletimizin bütün kurumları insanüstü bir gayretle yaşamı normalleştirmek amacıyla çalışıyor. Çalışmalara katkı gerçekleştiren herkese yürekten teşekkür ediyorum"dedi. 

İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ve İGM Üyeleri ile birlikte afetin en çok etkilediği Bozkurt'ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelen Milletvekili Yurdunuseven; "Ülkemizde yaşanan her olayda en ön safta çalışan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile de bir araya geldik. Bakanımızla uygulanan çalışmalar üstüne görüştük. Afyonkarahisar olarak elimizden gelen herşeyi yapacağımızı kendine belirttik. Vermiş bulunduğu bütün emeklerden ötürü Sayın Bakanımıza ilaveten teşekkür ediyorum."dedi.

Dünyada Böyle Bir Birlik ve Beraberlik Örneği Yok 

Çalışmalarda devlet millet el ele büyük bir ortak çalışma bulunduğuna vurgu yapan Yurdunuseven; "Milletimiz bugüne kadar denk geldiği her zorluğu birlik ve birliktelik içerisinde yendi. Bugün tekrar burada emsali olmayan bir birliktelik yaşanıyor. Allah'ın izniyle bu felaketi de birlikte aşacağız. Bu vesileyle bir kez daha yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum."dedi.





sel bölgesinde ibrahim yurdunuseven afyon haber