Milletvekili aday adayı Olgun' dan esnaf ziyareti

TAKİP ET

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hakan Şeref Olgun ve beraberindeki heyet ile Bolvadin'de esnaflar ile bir araya geldi.

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Av. Hakan Şeref Olgun saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Olgun, esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor. Olgun, İYİ Parti iktidarlığı döneminde vatandaşın rahat bir nefes alacağını söyledi. 

HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki esnaflara İYİ Parti Genel başkanı Sayın Meral Akşener’in selamlarını iletirken ziyaret ettikleri esnafların derdini, sıkıntısını, istek ve beklentilerini sorarak aldıkları cevapları raporladılar.

Olgun, vatandaşın istek ve beklentilerini, sorunlarını ve dertlerini Genel başkan Sayın Meral Akşener’e ileteceklerini ve iktidar olduklarında herkesin derdine ve isteklerine çare olacak adımları atacaklarını belirtti.

Vatandaşlar ve esnafların sorunlarını, taleplerini dinleyen Olgun, İYİ Parti iktidarlığı döneminde vatandaşın rahat bir nefes alacağını söyledi.  Olgun, “Emek, üretim, zorlu çalışma ortamı ve olumsuz hayat şartları; esnafımızı anlatan en doğru olgulardır. Bu olgular çerçevesinde Bolvadin esnafımızı ziyaret ederek sohbet etme fırsatı bulduk. Teveccüh gösteren değerli esnafımıza şükranlarımızı sunarız”  dedi.

Olgun, Bolvadin için yapacak ne çok şey, Bolvadin’de yaşanacak ne çok güzellik var. İyi olan ne varsa, hep birlikte göreceğiz dedi.

Haber: Afyon Kent Haber / Mustafa ŞENGÜL

Milletvekili aday adayı Hakan Şeref Olgun