Millet İttifakı Afyonkarahisar İl Başkanları deprem bölgesine gitti

TAKİP ET

Millet İttifakı Afyonkarahisar İl Başkanları depremden etkilenen vatandaşları ziyaret ve bölgeye gönderilen yardımları koordine etmek için deprem bölgesine gitti.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu’nun deprem bölgesinden henüz Afyonkarahisar’a dönmesi sebebiyle katılamadığı ziyaretlerde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yusuf Onur Seçme, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Deva Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül ve Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak depremzede vatandaşların acısını paylaşıyor.

İlk olarak Kahramanmaraş’a giden İl Başkanları, Saadet Partisi’nin Kahramanmaraş Afet Lojistik Merkezi’ni ziyaret ederek Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor’dan bilgi aldı.

Bölgede ciddi anlamda çadır, soba ve kışlık giyecek ihtiyacı olduğunu ifade eden Ahmet Zor Afyonkarahisar İl Başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bölgeye yaptıkları ziyaretin acıların paylaşılması anlamında çok önemli olduğunu ifade etti.

Millet İttifakı İl Başkanlarından alınan bilgiye göre Pazarcık, Gölbaşı ve Elbistan ilçelerindeki vatandaşların da ziyaret edilerek Adıyaman ve Hatay’a geçileceği ifade edildi.