MHP Milletvekili Taytak, Şuhut'taki Su Sorununu DSİ Genel Müdürüne İletti

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret ederek, Şuhut İlçesi'nde yaşayan vatandaşların su sorununu ve sulama boruları taleplerini iletti.

Taytak, Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Ortapınar Köyü'nde yaşayan vatandaşların su sorunu ve diğer köylerin sulama boruları taleplerini DSİ Genel Müdürü Balta'ya iletti. Genel Müdür Balta, köylülerin taleplerinin çözümü için gerekli talimatları verdi.

Milletvekili Taytak, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları sırasında Ortapınar Köyü'nde su sorununa ilişkin şikayetler aldıklarını ve bu konuyu gündeme getirdiklerini belirtti. Muhtarın talebinin ardından DSİ'ye iletilen talebin sonucunda, köylerine uzun süredir su bekleyen vatandaşlara müjdeli haberi vermek için Genel Müdür Balta'yı ziyaret ettiklerini söyledi.

Taytak ayrıca, Şuhut Aydın ve Senir Köylerinin sulama boruları taleplerini de Genel Müdür'e ilettiklerini ve bu konunun Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı tarafından çözülmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Genel Müdür Balta'nın Afyonkarahisar'daki devam eden yatırımların tamamlanması konusunda destek olacağını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Milletvekili Taytak, Genel Müdür Balta'ya Afyon mermerinden yapılmış bir hediye sundu