MHP Milletvekili, Afyonkarahisar'dan el emeği mermer hediye etti.

TAKİP ET

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, partisinin lideri Devlet Bahçeli'ye Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte katıldığı grup toplantısında el emeği olan Afyon mermerinden yapılmış bir hediye takdim etti. Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci de bu toplantıya katıldı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, partisinin lideri Devlet Bahçeli'ye özel bir hediye takdim etti. Taytak, Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte katıldığı grup toplantısında el emeği olan Afyon mermerinden yapılmış bir hediyeyi Bahçeli'ye sundu. Bu özel anıda Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci de yer aldı.

Afyonkarahisar ilinden gelen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, liderleri Devlet Bahçeli'ye bir hediye verdi. Taytak, Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarıyla beraber katıldığı bir grup toplantısında, özel olarak el emeği olan Afyon mermerinden yapılmış bir hediye takdim etti. Bu anlamlı törende Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci de hazır bulundu.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, lideri Devlet Bahçeli'ye Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarıyla katıldığı bir grup toplantısında el emeği olan Afyon mermerinden yapılan özel bir hediye takdim etti. Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci de bu toplantıya katılım gösterdi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, liderleri Devlet Bahçeli'ye Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte katıldığı grup toplantısında el emeği olan Afyon mermerinden yapılmış bir hediye verdi. Bu anlamlı törene Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci de eşlik etti.

Mehmet Taytak