Meral Akşener Afyonkarahisar'a Geldi

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Isparta'da katıldığı 45. Uluborlu Kiraz Festivali'nin ardından İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun'un daveti üzerine Afyonkarahisar'a gelerek partililerle buluştu. Zafer Haftası'nda Afyonkarahisar'da olacaklarını ve burada bölge toplantısı düzenleyeceklerini belirtti.

Isparta programının ardından Afyonkarahisar'a geçen Meral Akşener, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Milletvekili Hakan Şeref Olgun ve İYİ Partili kadın yöneticiler tarafından çiçeklerle karşılandı. Partililerle bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Akşener, Afyonkarahisar'ın Zafer Haftası'nın merkezi ve kurtuluşunun simgesi olduğuna dikkat çekti.

Zafer Haftası etkinliklerine katılarak dönemi yad edeceklerini ifade eden Akşener, aynı zamanda bölge toplantısını da Afyonkarahisar'da gerçekleştireceklerini açıkladı. Bölgedeki vatandaşlara sevgi ve saygılarını ileten Akşener'in ziyareti partililer arasında memnuniyetle karşılandı.

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'daki etkinlikleri ve Meral Akşener'in bölgedeki temasları kamuoyunun ilgiyle takip ettiği bir konu oldu.

Meral Akşener Afyonkarahisar Afyon haber İYİ Parti Afyon toplantısı